Mi TV Box S Mediaspeler met Toetsenbord - Chromecast /

€ 143,96
Verzenden
1240sinds 6 apr. '23, 16:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creëren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is het tijd om een TV box te kopen!
De Xiaomi Mi Box S biedt 4K Ultra HD mediastreaming, perfect compatibel met 4K televisies. Er zit een Chromecast ingebouwd zodat u ook vanaf de Chrome browser kan casten. Dankzij de Google Assistant kan u ook met spraak commando's de box bedienen voor het ultieme gemak.

Met de TV box heeft u een aansluiting voor elk apparaat. Met behulp van het Android besturingssysteem kan u talloze applicaties downloaden via de Google Playstore.  Dit betekent dat u dus gratis films, series en sport kunt kijken, maar het is dus ook mogelijk te gamen.

De krachtige en compacte TV box is perfect voor mensen zonder schotel. Genieten van al uw favoriete zenders en media vanaf uw eigen netwerk. De met internet verbonden TV box speelt onder andere digitale tv-zenders, streaming video en video on demand af.

Het besturingssysteem Android is alvast geïnstalleerd samen met enkele van de bekendste applicaties. Overigens heeft u de mogelijkheid om uit talloze add-ons te kiezen waaronder bijvoorbeeld Netflix en Kodi die het mogelijk maken films, series, sport en programma's te kijken.

Naast de films, series en sport kan u ook gewoon surfen op het internet. Zo is het mogelijk Facebook, Twitter, Skype, Instagram etc. te downloaden. Bovendien ondersteunt de TV box 3D games! De Xiaomi Mi Box S maakt uw televisie zo nog veel uitgebreider dan een Smart TV!
 
 Specificaties
Merk: Xiaomi
Model: Mi Box S
Besturingssysteem (OS): Android 9.0
Bluetooth versie: 4.2
RAM: 2GB DDR3
Opslagruimte: 8GB EMMC, mogelijkheid tot geheugenkaart
CPU: Cortex-A53 Quad-Core 64-bit
GPU: Quad-core Mali-450
Resolutie: 4K (3840 x 2160 pixels)
Poorten: AUX
HDMI 2.0
USB
AC
Google Voice Assistant: Ja
Ingebouwde Chromecast: Ja
Pakket bevat: 1x Xiaomi Mi Box S mediaspeler
1x Afstandsbediening
1x Oplader
1x HDMI-kabel  
1x Engelse handleiding

Wilt u de functies van uw televisie uitbreiden en zo talloze mogelijkheden creëren? Wilt u het mogelijk maken om alle films, series en sport gratis met ondertiteling te kijken? Dan is het tijd om een TV box te kopen!

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.

Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.

Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.

Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55/1
3080 Tervuren België
(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Zoekertjesnummer: a122627218