Sonos Move Volledig in originele verpakking Zeer goede staat

Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
45510sinds 12 mar. '24, 15:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkSonos

Beschrijving

Deze Sonos move verkeert in prima conditie en wordt ook verkocht met alle originele toebehoren in originele verpakking.

De speaker heeft slechts minieme gebruiksporen in de lak, zeker geen krassen of blutsen. (zie foto's)

Incusief oplader, beschermtasje, instructiehandleidingen.

Wordt verkocht wegens functioneel overbodig geworden in het Sonos-systeem na verhuis. Ondanks dat het echt een goeie en vooral zéér handige speaker is.

De Sonos Move beschikt over zowel wifi als bluetooth. Deze draadloze Sonos speaker wordt neergezet in een kleine oplaadhouder. Vanuit deze oplaadhouder kan je de Sonos Move eenvoudig pakken en meenemen dankzij het handvat aan de achterzijde van de speaker. Met Move geniet je overal van krachtig geluid. Bedien de speaker thuis met je stem, via de Sonos-app of AirPlay 2. Stream via bluetooth als er geen wifi beschikbaar is. Ook heeft de Sonos Move de Google Assistant ingebouwd, hiermee kan je eenvoudig muziek afspelen, wekkers zetten en luisteren naar het nieuws.
Wifi bij je thuis, bluetooth overal elders
Stream via wifi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op Bluetooth als je onderweg of offline bent.
Weerbestendig
Sonos Move heeft een IP56-rating en is bestand tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout spatwater, uv-straling en extreme warmte en kou
Een batterij die maar doorgaat
Geniet van tot 10 uur aan continue afspeeltijd en een diepe, krachtige sound. Move kan makkelijk opnieuw opgeladen worden op de meegeleverde oplader en als je onderweg bent, kun je 'm opladen met een USB-C-reisoplader.
Grab & go
Move past naadloos in de meegeleverde oplader en heeft een ergonomisch handvat waarmee je hem makkelijk optilt en meeneemt.
Ultraduurzaam
Geen zorgen als je hem per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. De onderdelen van Move worden beschermd door een slijtvaste, schokbestendige behuizing.
Eenvoudig opladen
Move hoeft niet in het stopcontact. Plaats de speaker op de meegeleverde lader voor binnen, dan heb je snel stroom als je wilt luisteren.
Zoekertjesnummer: m2091787904