KEF LS50 Wireless Nocturne TRADE.INRUIL Marcel Wanders* DAC

€ 1.450,00
Ophalen of Verzenden
4634sinds 31 okt. '22, 20:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeFront, Rear of Stereo speakers

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Waanzinnige uitvoering. Van ontwerper Marcel Wanders. Natuurlijk, ze moeten maar passen in je ruimte, maar ze zijn erg bijzonder om te aanschouwen. Klankmatig ook zeer stevig en detailrijk door de interne versterkers. Gemakkelijk te bedienen!

Retail: 2.650,00

BIJZONDERHEDEN:

De zwarte hoogglans gedeelten van de luidsprekers vertonen de gebruikelijke ragfijne krasjes. Hoogglans zwart... levensgevaarlijk!

We verzenden gratis. Scheelt je tijd en brandstof, ons scheelt het koffie en de deur opendoen. Maar langskomen mag natuurlijk ook, al komen jullie met z'n tienen!

KENMERKEN:

Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand, zoals tussen een mobiele telefoon en versterker. De techniek is ontwikkeld door het Zweedse Ericsson, maar heeft een Nederlandse tint, het was namelijk werknemer Jaap Haartsen die het in 1994 ontwikkelde binnen het bedrijf. Gemakkelijk om muziek te streamen, maar loop niet te ver weg met je telefoon, dan zal de muziek gaan haperen. En er is niets zo irritant als muziek die onderbroken wordt!

Lekker dreunen! De actieve subwoofer is aan te sluiten op de sub-out. Het uitgangssignaal is variabel, hierdoor blijft het volume van de subwoofer gelijk aan die van de speakers.

Optische input, storingsvrij en daarom bij sommige dac's de betere optie gebleken, al zijn ze vaak beperkend in de bitrate (toch zijn er dac's die tot 24 bit/192 kHz laten binnenkomen). De gebruikte kabel is enorm van belang kunnen we melden, we laten deze verschillen graag door je beoordelen.

USB-poorten kunnen tot de hoogst mogelijke bitrate transporteren. Al zijn ze soms enkel om een externe schijf aan te sluiten.

Op de interne dac (digitaal naar analoog-omvormer) kun je digitale apparatuur zoals een (voordelige) streamer of televisie aansluiten, waardoor je van hogere muziekkwaliteit kunt genieten.

Lekker actief zijn, wie wilt dat nu niet? Geen zorgen, een actieve speaker blijft gelukkig rustig op z'n plaats staan, maar binnenin warmt hij zichzelf lekker op. Er zitten versterkers in, welke perfect zijn afgestemd op de units. De interne dac is er voor de digitale signaalverwerking. Korte lijntjes houden dus! Enkel wat muziekbestanden erin schieten, en klaar is Piet.

WOORDJE VAN DE FABRIKANT:

Al direct vanaf haar introductie heeft de KEF LS50 Wireless een nieuwe standaard
gezet voor draadloze streaming, compactheid, design en weergavekwaliteit. Nu
heeft de wereldberoemde designstudio Marcel Wanders*
samen met KEF een
speciale uitvoering, de LS50 Wireless 'Nocturne' by Marcel Wanders, ontworpen.
Dit sensationele product onderscheidt zich van elk ander muzieksysteem: een
klasse apart.

SPECIFICATIES:

Input 2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi netwerk
Bluetooth 4.0 met aptX® codec
USB Type B
TOSLINK Optisch
RCA Analoge lijningang
10/100 Mbps RJ45 Ethernet (voor netwerk en reparatie)
Output Subwoofer output
Resolutie Tot 24bit
Afhankelijk van de bronresolutie
Bemonsteringsfrequentie Tot 192kHz (USB Type B)
Tot 96kHz (TOSLINK Optical)
Afhankelijk van de bronresolutie
Wi-Fi Netwerkstandaard IEEE 802.11a/b/g/n
Wi-Fi Network Frequentieband Dual-band 2.4GHz/ 5 GHz
Bluetooth bereik 10m
Bluetooth geheugen 8 apparaten
Afmetingen (H x W x D) 300 x 200 x 308mm (11.8 x 7.9 x 12.1in.)
Gewicht Linker luidspreker 10,0kg (22.0lbs.)
Rechter luidspreker 10,2kg (22.5lbs.)

MERKINFO:

KEF is een van origine Britse luidspreker fabrikant. De onderneming werd in 1961 door ingenieur Raymond Cooke opgericht en werd genoemd naar Kent Engineering & Foundry. We hebben hier zo goed als alles weleens voorbij zien komen in de shop. De bouwkwaliteit van de laagste lijn is wat ons betreft verschrikkelijk, maar vanaf daar hebben we mooi vervaardigde speakers te maken. Sommige modellen zijn klankmatig spetterend in het midden en hoog, en sommige series weer uitermate beheerst en bedoeld ingetogen.


FREAKINFO:

International!
We transport worldwide. We are happy to trade in, please send a message with what you may have. We offer a 12-month full warranty on used audio, and new products will come with full warranty. Payment via PayPal is possible. Read about Freakuence!

Freakuence!
Volgens betrouwbare bron (wijzelf) de leukste audioshop! Passie voor muziek en de spullen die daar voor zorgen. Geen geneuzel, de oren laten bepalen. We hebben héééél véééél audio! Bekijk onze advertentielijst en druk op de 'bewaar-ster' voor je wekelijkse shot aan audio! Maar kijk uit, het virus is hardnekkig. Ja ja, we hebben meer dan 1000 reviews op Marktplaats. En ja ja, ze zien er ook nog eens goed uit. Lees onze onderstaande informatieve uiteenzettingen even door, hoe langdradig ook...

Garantie!
12 maanden garantie op al onze gebruikte producten. We controleren en testen de spullen zodat frustratie uitgesloten is. Op nieuwe spullen hanteren we de garantietermijn van de fabrikant. Ook buiten de garantietermijn helpen wij graag! Wij leveren met factuur, hierop staan je gegevens, de productgegevens, en de garantievoorwaarden.

Sessie!
We zorgen dat een luistersessie leuk en nuttig is. Geen klanten of verkopers die in je nek hijgen, hoe lekker dat ook kan zijn natuurlijk. Ons aanbod is enorm, en we zitten totaal niet vast aan merken, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen binnen je optische smaak en budget. Daarna de oren laten bepalen, want lezen is leuk maar vergelijken is de enige manier. Dus alles behalve een saaie winkel, enkel een gezonde dosis liefhebberij. Neem gerust eigen muziek mee! (Boybands uitgezonderd).

Openingstijden!
Wij zijn zo goed als de gehele dag aanwezig, maar werken op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor iedereen die de moeite neemt om bij ons langs te komen. We zitten aan de A12, en je kunt bij ons boetevrij parkeren op eigen parkeerplaatsen. 19 minuten loopafstand vanaf Woerden NS. We verzorgen ook luistersessies op de zaterdagen en avonduren. Een berichtje sturen is vaak het snelst omdat we de telefoon meestal niet opnemen als er bezoekers zijn. Natuurlijk is een telefoontje wagen geen enkel probleem!

Inruil!
Audio weg doen gaat vaak met pijn in het hart. Misschien dat inruilen verzacht. Stuur gerust merk en type door, plus de optische en technische staat ervan, dan bekijken wij of we een leuke korting kunnen bieden. Helaas moeten wij inruilverzoeken ook afslaan, omdat het niet binnen ons assortiment past, of omdat een bepaalde inruil voor ons niet interessant is op een product vanwege te grote verschillen in leeftijd, prijs of populariteit. Apparatuur afkraken zullen wij nooit doen, laat het dus ook alsjeblieft niet als zodanig voelen!

Teleurstellingen!
Wij ontvangen dagelijks vele berichten, inruilverzoeken, en vragen tot afspraak voor een luistersessie. Er lopen dagelijks aanvragen van meerdere personen tegelijk rondom één product, en deze behandelen we allen zo snel als mogelijk, en lopen dus vaak synchroon. Zolang er géén concrete luisterafspraak, reservering of overeenkomst op afstand is gemaakt, voelen wij ons vrij om met anderen geïnteresseerden over te gaan tot een reservering of akkoord. Andersom geldt dit vanzelfsprekend ook. Ook wij vernemen dagelijks van geïnteresseerden dat de interesse tóch is verdwenen, of dat er nog twijfel is. Geen enkel probleem natuurlijk!

Verzenden!
Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld! Kleine pakketten onder de 30 kilogram verzenden we gratis binnen Nederland en België. Grote speakers en loodzware ruggenbrekers laten we bezorgen tegen meerprijs, of bezorgen we in overleg met onze bus, maar is niet gratis helaas. We gaan bij bezorgen uit van de begane grond.

Advertenties!
Bij het aanmaken van advertenties dient er een 'staat' te worden aangegeven. Wij kiezen standaard voor 'zo goed als nieuw', omdat we alle producten technisch controleren en garantie bieden. 100% onbeschadigd is een unicum bij gebruikte spullen, er is zo goed als altijd wel een veegje, krasje, putje, hapje, vlekje, of anders. We fotograferen beschadigingen zo goed mogelijk. Ook zijn niet altijd alle onderdelen van een product meer aanwezig; zo kan een doos of handleiding missen, of bijvoorbeeld de jumpers van speakers heeft de vorige eigenaar niet bewaard.

Referentie!
Iedereen heeft wel een referentieopname voor het beoordelen van audio, maar wij hebben iets gevonden wat het beoordelen van audio op afstand eindelijk mogelijk gemaakt. We hebben bij alle producten een cassettebandje of een plaat geplaatst op de foto's, klankmatig kom je natuurlijk helemaal nergens achter bij het zien ervan, maar met onze referentietape of referentieplaat is het formaat van het product een heel stuk gemakkelijker te bepalen. Veel kijkplezier!

Filter!
We hebben zoveel advertenties dat je de kluts kwijt kunt raken. Gebruik de Marktplaats-filters om de juiste productgroep te selecteren. Dan hoef je niet naar fantastisch mooie speakers te kijken als je op zoek bent naar een heerlijke versterker. Dat zal toch héél erg zonde van je tijd zijn.

Reserveren!
We reserveren producten niet zomaar. We doen dit alleen na het maken van een concrete afspraak op zeer korte termijn. We zetten advertenties nadien nooit op gereserveerd, omdat we dan contact kunnen houden met geïnteresseerden. Zoals je vast weleens hebt ervaren via Marktplaats, worden afspraken regelmatig afgezegd. Zo ook bij ons. Op deze manier kunnen we vlot door met de ander. Andere geïnteresseerden krijgen enkel antwoord dat ze op een wachtlijst komen.

Inkoop!
Stuur eens door wat je hebt staan. Misschien zetten we het graag in onze shop. We moeten selectief zijn, dus kunnen helaas niet alles kopen wat we krijgen aangeboden. Inkopen bij óns mag je natuurlijk ook gewoon doen, misschien zet je graag iets van onze spullen in je huis.

Luisterruimtes!
We hebben vijf zeer comfortabele luisterruimtes ingericht voor de bezoekers van de shop. De deur gaat dicht, dus leef je uit. Volume laag of hoog, niemand tot last, last van niemand. Iedere ruimte is anders en klinkt anders. Vink ze alle vijf af! :)
Zoekertjesnummer: m1904395657