Nacon Multi Streaming Kit + Green Screen

€ 49,00
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via Bpost voor € 6,65
560sinds 5 mei. '24, 10:16
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Dit is de Nacon Multi Streaming Kit + Green Screen.

Maak je streamingstudio compleet met de streaming studioset van Nacon. De streamingmicrofoon, zwenkarm, anti-popfilter en green screen zorgen ervoor dat jij de beste filmpjes kan maken en eindeloos lang kan blijven live streamen.

Streamingmicrofoon
De microfoon is speciaal geschikt voor streaming van je stem en met zijn robuuste stalen structuur kan hij tegen een stootje. Ook is deze microfoon voorzien van een mute functie, verstelbare versterking en een 1,5 meter verwijderbare USB-kabel zodat je alles uit je livestream kan halen

Zwenkarm
Met een rotatie van 360° kan je de verstelbare zwenkarm van metaal altijd naar wens aanpassen. De bevestigingsklem is bestemd voor tafels tot 4.5 cm dik en is gemakkelijk te bevestigen.

Anti-popfilter
Tijdens het streamen is goed geluid onmisbaar. Deze anti-popfilter dempt geluid van ademhalingen en beschermt de microfoon zonder het geluid te veranderen.

Green screen
Deze gebruiksvriendelijke green screen met een doorsnede van 1,45 meter is opvouwbaar, verplaatsbaar en gemakkelijk te bevestigen met klittenband. Trek geen groene kleding aan!

Inhoud van de verpakking
  • Streamingmicrofoon
  • Verstelbaar statief
  • schuimrubberen windscherm
  • Zwenkarm
  • Anti-popfilter
  • Green screen

There are 6 pieces. New in package, never opened. There is an invoice.
Zoekertjesnummer: m2111668275