Geekoto - studioset - 2 softboxen 50 x 70 cm - 2

€ 62,99
Verzenden
70sinds 28 mar. '24, 04:04
Deel via
of

Beschrijving

Dit product wordt door Redealer.nl met een hoge korting verkocht, ver onder de normale winkelprijs.

Omschrijving van het product (voor een volledige omschrijving van het product, kijk op de website),

De professionele softboxset bestaat uit een reeks continu lichtkits die het licht kunnen verspreiden, een langdurige gedempte lichtstroom bieden en schaduwen verwijderen om een geweldig lichteffect te bereiken. Het vermindert ook overbelichting en warme plekken om je beste opnames te bereiken. Ongeacht of je nu een enthousiaste fotograaf bent, een beginner of een professionele fotograaf bent, de foto-softboxkit biedt altijd wat je nodig hebt. Het is perfect voor studioportretten, fotokunst, bruiloftsfoto's, mode-opnames, reclameartikelen, productfotografie, video's, leidende foto's en andere opnamesituaties die betrekking hebben op mensen en stilleven.

Voordelen
Soft Box
De nylonreflector met steenmotieven versterkt de reflectie van het licht met 30%, terwijl de diffusorplaat van PET-vezels het effect van de lichtinval maximaliseert. Het formaat 50 x 70 cm biedt een grote verlichting voor een breder en helderder gebied.

E27 gloeilamp
Bij de standaard E27-fitting schroef je gewoon de meegeleverde lamp aan om het licht te krijgen. 2 x 85 W komt overeen met het vermogen van een 400 W gloeilamp, een energiebesparing van maximaal 80% en een levensduur van ongeveer 8000 uur; de kleurtemperatuur van 5400 K maakt het licht dichter bij de zonnestralen om zo realistisch mogelijk te kunnen opnemen.

Verstelbare lampkop
Uitgerust met een 210 graden verstelbare lampkop past de softbox zich gemakkelijk aan verschillende hoeken aan voor verschillende opnamebehoeften. Met een onafhankelijke vergrendelingsknop stel je de gewenste hoek in enkele seconden in, zodat je de softbox naar wens als hoofdlamp of extra licht kunt gebruiken.

Flexibele hoogte-instelling
Lamphouder van aluminiumlegering en rubberen voetjes zorgen voor buitengewone stabiliteit en kracht bij het schieten. Met het bloksysteem kan de drager snel aan verschillende hoogteposities (van 68 cm tot 200 cm) worden aangepast, wat een rijkere fotografische ervaring biedt.

Inhoud set
2 x GEEKOTO reflector 50 x 70 cm
2 x frontdiffuser wit
2 x statief
2 x CFL 85W 5400K gloeilamp
2 x lamphouder
1 x draagtasTelefonisch bereikbaar op werkdagen van 13:00 tot 16:00 uur.

Redealer.nl verkoopt nieuwe producten die verkregen worden vanuit retouren* en overtollige** winkelvoorraad. Hierdoor kunnen wij werken met kortingen van 30% tot wel 70% op de normale winkelprijs

*Alle retourproducten worden grondig gecontroleerd voordat ze verkocht worden.**Overtollige winkelvoorraden zijn nieuwe producten

Zoekertjesnummer: a137927289