Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Audi A8 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Audi A8

De Audi A8 is al meer dan 25 jaar leider op de markt van de executive sedans. Geïntroduceerd als het vlaggenschip van het Duitse merk, is het nog steeds een van de maatstaven op de markt. Deze moderne sedan heeft het allemaal: een dynamische aandrijving, pure luxe aan de binnenkant en geavanceerde technologie.

Het is direct herkenbaar op de weg, met een agressief ingestelde voorkant en zelfverzekerde houding. De delicate details van Audi strekken zich ook uit tot het interieur, met overvloedige materialen en een bijna eersteklas jetgevoel voor de passagiers.

Prestaties en rijgedrag

Het rijden met de Audi A8 is een waar genoegen voor zowel de bestuurder als de passagiers. De beschikbare motoren zijn krachtig en toch verfijnd, en bieden serieuze vermogens als u ze nodig hebt, maar zonder dat u zorgen moet maken als u het gaspedaal indrukt. Elke motor wordt geleverd met een mild hybride systeem, dat extra vermogen toevoegt aan de lagere versnellingen en de algehele efficiëntie verhoogt.

Tijdens het cruisen maakt het hybride systeem het mogelijk om verder te rijden met de motor uit. Een uitgebreid start-stopsysteem zorgt voor een soepelere en efficiëntere aandrijving, ideaal voor mensen die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk.

De besturing is strak maar niet te wild, biedt perfecte feedback en houdt de passagiers in het grootste comfort. Zelfs in bochten rolt deze grotere auto goed. Putten in de weg en verkeersdrempels worden feilloos geabsorbeerd door de ophanging, waarbij de passagiers zich bijna niet bewust zijn van het wegdek.

Interieur en comfort

Het interieurontwerp van de Audi A8 verwent zowel de bestuurder als de achterpassagiers. De bestuurdersgerichte voorkant van het interieur houdt alles binnen handbereik, inclusief het intuïtieve infotainmentsysteem met twee schermen.

U kunt de digitale schermen ook aanpassen, waarbij snelheid, toerental en satellietnavigatie in één keer worden weergegeven, waardoor alle belangrijke informatie in één oogopslag kan worden geraadpleegd. Het bovenste scherm op het dashboard functioneert als een traditioneel infotainmentsysteem, waarbij de haptiek een geweldig gevoel aan het touchscreen toevoegt.

Gebruik het onderste scherm voor de klimaatregeling en het invoeren van uw navigatiebestemming. U kunt dit doen door met uw vinger op het scherm te schrijven of door gebruik te maken van spraakcommando's. Het spraakbesturingssysteem doet wonderen. Zeg "Ik heb het koud", en de verwarming zal zich aanpassen, of u kunt vragen stellen en een routebeschrijving krijgen.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

Been- en hoofdruimte zijn overvloedig aanwezig en bieden de achterpassagiers een thuis weg van huis. Er is ook een sfeerverlichting om de perfecte sfeer te creëren. In de kofferruimte kunnen gemakkelijk drie grote koffers worden geplaatst, dankzij de beschikbare ruimte van 505 liter.

Veiligheid

De Audi A8 is standaard uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, zoals een autonome noodstop, automatische grootlichtregeling en waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook. Het is de eerste auto ooit die een Niveau Drie-standaard voor autonoom rijden heeft bereikt. In theorie kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl de A8 voor u stuurt, versnelt en remt. Het gebruik ervan is nog niet legaal, maar het is wel een optie.

Versies en verschillende specificaties

Standard:

  • 3.0 TDi Diesel hybride
  • 3.0 TFSi Benzine hybride

Sport:

  • 3.0 TDi Diesel hybride
  • 3.0 TFSi Benzine hybride

S Line:

  • 3.0 TDi Diesel hybride
  • 3.0 TFSi Benzine hybride

Black Edition:

  • 3.0 TDi Diesel hybride
  • 3.0 TFSi Benzine hybride

Vorsprung:

  • 3.0 TDi Diesel hybride
  • 3.0 TFSi Benzine hybride