lego creator 31068 modular modern home

Bewaar
€ 40,00
47 x bekeken sinds

Kenmerken

Speelgoed:
Lego
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

nog nieuw!

Begin aan een ecologisch bouwavontuur met dit 3-in-1 moderne huis!

Bouw zelf dit prachtige 3-in-1 model van een moderne woning met wit, bruin en lichtblauw kleurenschema, grote ramen, daklicht, balkon met parasol en een gedetailleerd, ruim interieur met een slaapkamer op de eerste verdieping en op de begane grond een woonkamer met zitbank en leunstoel. Spring je suf op de trampoline in de tuin, laat het lieve hondje uit of maak een rit in de elektrische auto. Combineer de zelfbouw-modules eenvoudig met elkaar om je eigen huis te creëren: verplaats deuren en ramen of maak een dakterras. Jij beslist! Je kunt dit moderne LEGO® Creator huis zelfs ombouwen tot een huis aan het meer of een huis met tuin.

Bouw zelf deze fantastische, lichte en luchtige moderne woning met wit, bruin en lichtblauw kleurenschema, grote ramen, daklicht, slaapkamer met balkon op de eerste verdieping en op de begane grond een woonkamer met zitbank en leunstoel. Creëer met de zelfbouw-modules een huis met dakterras of verplaats eenvoudig deuren, ramen en andere modulaire elementen om het huis te veranderen met het LEGO® Creator modulaire systeem, nieuw in juni 2017. Combineer deze set met de modulaire systeemsets met productnrs. 31067 en 31069 en ontwerp je eigen droomhuis met oneindige bouw- en speelmogelijkheden! Dit 3-in-1 LEGO Creator model kan worden omgebouwd tot een huis aan het meer of een huis met tuin. Inclusief twee minifiguren. Dit met het LEGO Creator 31068 Modulair Modern Huis.

Inclusief twee minifiguren: een vrouw en een jongen, plus een hondje om zelf te bouwen.
De moderne woning heeft een strakke gevel met grote ramen, daklicht, slaapkamer op de eerste verdieping en een balkon met parasol, woonkamer op de begane grond, tuingedeelte met buitenlamp om zelf te bouwen, trampoline, bloemen en bomen plus een laadstation en een elektrische auto met plaats voor een minifiguur.
Interieurdetails zijn onder andere twee bedden, een zitbank en een leunstoel.
Maak een ritje in de moderne, elektrische auto.
Zet het daklicht open om het huis te ventileren en tegelijkertijd zonne-energie te verzamelen.
Leef je uit op de trampoline!
Maak een wandeling met de lieve hond.
Creëer met de zelfbouw-modules een huis met dakterras en verplaats eenvoudig deuren, ramen en andere modulaire elementen om het huis te veranderen met het LEGO® Creator modulaire systeem, nieuw in juni 2017.
Inclusief speelgoedhelikopter om zelf te bouwen.
Combineer de set met d e LEGO® Creator modulaire systeemsets met productnrs. 31067 en 31069 en ontwerp je eigen droomhuis met oneindige bouw- en speelmogelijkheden!
3-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een huis aan het meer of een huis met tuin.
Het moderne huis is ca. 16 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep.
Het huis aan een meer, inclusief steiger, is ca. 11 cm hoog, 16 cm breed en 19 cm diep.
Het huis met tuin is ca. 14 cm hoog, 15 cm breed en 15 cm diep.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.