pak van 35 bollen catania zonder bandjes

Bewaar
€ 50,00
2081 x bekeken sinds

Kenmerken

Handwerken:
Haken
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen

Omschrijving

pakket van 35 bollen haakkatoen catania zonder bandjes voor 50€. regelmatig beschikbaar omdat wij catania in zelfbediening verkopen en er regelmatig bollen zonder bandjes bij liggen . De bandjes er opnieuw rond doen kan niet omdat we zonder bandje niet kunnen zien van welk verfbad het is. Foto is voorbeeldfoto en dus niet identiek als samenstelling, max 3 bol zelfde kleur.
samenstelling is ongeveer zoals op de foto en wegens de wisselende samenstelling enkel nog via afhaling in onze winkel in Balen. Reserveren kan per telefoon voor afhaling .Op biedingen wordt niet gereageerd.
info;
hobbystock bvba
sinterveld 3 , 2490 balen
tel 014/81.28.59
zondag, maandag en donderdag gesloten. Indien je wil langs komen om af te halen reserveer dan altijd vooraf en breng dan altijd een print van dit zoekertje mee zodat wij direct weten waarvoor je komt en hoe je ons gevonden hebt. best vooraf reserveren per telefoon of email.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 2 september 2008
  • Balen (Antwerpen)
  • *******28.59
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.