Le Tour de France 2013 100th Edition ps3

€ 9,95
49 x bekeken sinds

Omschrijving

Le Tour de France 2013 100th Edition ps3

Bestel nu deze en duizenden andere games op onze site, en reken makkelijk en vertrouwd af met BanContact.

Al sinds 2012 actief in Nederland nu ook beschikbaar in België!- Verzenden. (op werkdagen) Voor 1500 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Verzendkosten slechts €6,95 ongeacht aantal games, én met track&trace code.


- Ophalen. In Weesp Industrieterrein. Alleen met afspraak.

JUMPZGAMING.nl , specialist in tweedehands games, accessoires en spelcomputers.


Voor meer vragen kunt u op onze site kijken of een email sturen.met vriendelijke groet,
JUMPZGAMING.nl

MAIL info@jumpzgaming.nl

Le Tour de France 2013 - 100th Edition is de ultieme sportgame voor liefhebbers van de belangrijkste wielerronde ter wereld. Jij bent deze keer de rijders! Stippel tactieken uit en leid je team naar de gele trui, bolletjestrui of de groene trui. In Tour de France bundel je je krachten met één van de officiële pro-teams en zet je je talenten in tegen de grote wielerkampioenen in deze uitzonderlijke wedstrijd. Neem je plaats in in het peloton en rijd de 21 officiële etappes van de 100e editie van de “Grande Boucle”! Gebruik de optimale strategie voor de sterke en zwakke punten van je team, houd rekening met de doelen die door je manager zijn gesteld en selecteer de beste renner voor elke etappe.

Wil je 3 etappes de gele trui dragen of de groene trui thuisbrengen op de Champs Elysées? Je teamgenoten zijn nabij om je te helpen je doelen te vervullen en ze zullen je opdrachten letterlijk opvolgen. Volg het advies van je sportdirecteur zorgvuldig op en ontwikkel strategieën om je te helpen bij het overwinnen van de obstakels die je pad versperren: agressieve tegenstanders, uitputtende beklimmingen, heftige sprintgevechten en spectaculaire afdalingen. Om te slagen in deze editie van de Tour moet je absoluut aanvallen!Op ieder moment kun je de controle nemen over een andere renner in je team om een bepaalde wedstrijdstrategie te vervullen, of om gewoon als een andere renner te spelen! De strategische mogelijkheden zijn eindeloos, wat de etappes zelfs nog dynamischer maakt.Neem lessen van de wielrencoach om alle fijnere details van de Tour de France-gameplay onder de knie te krijgen! Dit werkt als een tutorial, waarbij alle finesses van het professionele wielrennen worden uitgelegd en stelt je in staat om de verschillende wedstrijdtactieken beter te begrijpen en wanneer je ze moet gebruiken.In multiplayermodus op dezelfde console (maximaal 2 spelers) daag je je vrienden uit en strijd je om het recht om de gele trui te mogen dragen in gevechten die van dichtbij worden gestreden! Alleen met een perfecte rit en een efficiënt management van je inspanning kun je winnaar worden!Omdat wielrennen een teamsport is, kun je op ieder moment een vriend inschakelen om je een handje te helpen. In de samenwerkingsmodus kunnen jij en je teamgenoot wegrijden van het peloton, elkaar afwisselen en wat afstand creëren tussen jou en je dichtstbijzijnde tegenstanders!

Direct aankopen?
Bezoek de website
  • actief sinds 6 juni 2018
  • Weesp (Noord Holland)
  • *****20240
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.