*Nieuw* Kopieerapparaat voordelig kopen of leasen | Hofax.nl

Zie beschrijving
504 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Website:
www.hofax.nl/kopieerapparaten

Omschrijving

Kopieermachine voordelig kopen of leasen bij Hofax

Nieuwe of tweedehands kopieerapparaat nodig? Hofax is uw partner als u op zoek bent naar mogelijkheden om kosten te besparen, goedkoper te printen en als u hecht aan service en kwaliteit voor een lage prijs.

Wij leveren diverse kantoorapparatuur, van kopieerapparaten tot professionele printers. Het familiebedrijf is sinds 1989 uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van diverse sterke merken, waaronder:

Ricoh
Konica Minolta
OKI
Xerox

Vaak investeert een bedrijf niet zozeer in een kopieerapparaat, maar is er behoefte naar print oplossingen. Hierbij zijn kopieerapparaten slechts een onderdeel. Hofax gaat met u op zoek naar de juiste print oplossing en bepaalt het juiste kopieerapparaat, maar kijkt ook met u mee naar software- en documentoplossingen.

Hofax is centraal in de Benelux gelegen en beschikt over een in-house serviceorganisatie van goed opgeleide, ervaren en gecertificeerde ICT-technici die door heel Nederland en België uw kopieerapparaat, multifunctional of software-oplossingen onderhouden en gebruikers ondersteunen.

Naast kantoorapparatuur levert Hofax een breed assortiment kantoorartikelen, toners en papier.
Direct aankopen?
Bezoek de website
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.