Home

Telecommunicatie 897 resultaten voor 'iphone x'

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters: Telecommunicatie
De introductie van de iPhone X (10) viel samen met het tienjarige jubileum van de iPhone. Apple voegde daarom allerlei nieuwe features toe...De introductie van de iPhone X (10) viel samen met het tienjarige jubileum van de iPhone. Apple voegde daarom allerlei nieuwe features toe. Het is de eerste iPhone met een Super Retina HD-display, oftewel een OLED-scherm. Deze gebruikt minder batterij dan LCD-schermen. Ook heeft de iPhone X een groot 5,8 inch scherm. Tevens werden Face ID en animoji geïntroduceerd... Lees meer
Sorteer op

Waar kun je mobiele telefoons kopen?

Op 2dehands.be vind je een groot aanbod aan mobiele telefoons tegen aantrekkelijke prijzen.

Wat zijn de beste mobiele telefoons?

Over het algemeen worden mobiele telefoons van Apple en Samsung beschouwd als kwalitatief zeer goed. HTC en Huawei maken ook zeer goede mobiele telefoons die vaak wat goedkoper zijn.

Welke telefoon heeft de beste camera?

De Huawei P30 Pro, De Apple iPhone 11 Pro, de Samsung Galaxy S10+ en de HTC U12+ staan allemaal bekend om hun uitzonderlijk goede camera's.

Welke telefoon ondersteunt 5G?

Telefoons die het nieuwe 5G-netwerk ondersteunen zijn bijvoorbeeld de Motorola Moto Z3, de Samsung Galaxy S10 5G, de Xiaomi Mi Mix 3 5G en de LG V50 ThinQ 5G.

Wat is de goedkoopste telefoon?

De goedkoopste mobiele telefoons zijn de modellen van vóór het smartphone-tijdperk. Met deze telefoons kun je over het algemeen alleen maar bellen en berichten versturen. Er zijn echter ook zeer goedkope smartphones, zoals bijvoorbeeld de Alcatel 1C.