Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op
Je hebt gezocht in

Volkswagen met filter Amarok

.
Informatie

Volkswagen Amarok

De Volkswagen Amarok is praktisch uitgerust. Deze krachtige pick-up is gebaseerd op een V6-motor van maar liefst 3,0 liter en maakt alle werk gemakkelijk. En het is ook de perfecte auto voor elke dag, met vier deuren en vier passagierszetels. U zult moeite hebben om een scenario te vinden dat de Amarok niet aankan.

Zelfs met één blik is het vermogen en de functionaliteit van deze truck direct zichtbaar, vanaf de gedurfde voorkant en de hoge bodemvrijheid tot aan de laadvloer achterin.

Prestaties en rijgedrag

Prestaties staan centraal in het ontwerp van de Amarok, met een selectie van twee v6-dieselmotoren, ofwel 204 pk ofwel 258 pk. Ga voor de high-power motor als U op zoek bent naar echt boeiend plezier. U bereikt 100 km/u in slechts 7,4 seconden, waardoor de meeste anderen in het pick-up-segment ver achterblijven.

Dit helpt ook bij het slepen, en als de laadruimte vol is. U zult altijd het gevoel hebben dat u alles onder controle heeft, zonder dat u te zwaar bent geladen. Zelfs met zijn stevige ontwerp, stevige carrosserie en gewicht, stuurt de Amarok bijna als een auto, zodat u in vertrouwen bochten en hoeken kunt nemen met een minimale hellingshoek.

Interieur en comfort

Het interieur van de Volkswagen Amarok voelt aan als het interieur van een grote SUV. Premium, duurzame materialen combineren met een sterke bouwkwaliteit voor een slijtvaste, maar toch praktische passagiersruimte.

Standaard is er een semi-automatische airco met een tweezonefunctie en een indrukwekkend stereosysteem met zes luidsprekers. Voor volledig met leder beklede zetels met een verwarmingsfunctie, privacyglas en parkeersensoren, kiest u voor het topmodel Highline.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

Laadruimte en functionaliteit is ook een van de sterke kanten van de Volkswagen Amarok. De capaciteit van het laadbed is toonaangevend, met een volume van 2,5 vierkante meter, naast de breedte van 1,22 m, waarop een Europallet in zijwaartse richting kan worden geplaatst. En voor degenen die willen slepen, kan de Amarok een aanhangwagen van maximaal 3.000 kg trekken.

Er is voldoende ruimte voor alle passagiers, waarbij de grotere afmetingen van de trucks zorgen voor voldoende hoofd- en beenruimte. De hogere zitpositie zorgt voor een comfortabelere rit, zodat de achterpassagiers zich nooit verkrampt voelen. Er is ook veel opbergruimte binnenin, met overal ruimte voor de losse spullen van de passagiers, inclusief holtes onder de voorzetels.

Veiligheid

Met een viersterren Euro NCAP-classificatie is de Volkswagen Amarok gevuld met behulpzame veiligheidssystemen. De elektronische stabiliteitscontrole met een off-road-functie houdt u in elke situatie stevig op de weg. Hill-start and hill descent assist geven u meer vertrouwen bij het opstijgen van een helling of het afdalen van een glibberige heuvel.

Versies en verschillende specificaties

Trendline:

  • 3.0 V6 TDI 204 pk auto

Highline:

  • 3.0 V6 TDI 204 pk auto
  • 3.0 V6 TDI 258 pk auto

Black Edition:

  • 3.0 V6 TDI 204 pk auto
  • 3.0 V6 TDI 258 pk auto

Adventura Black Edition:

  • 3.0 V6 TDI 258 pk auto