Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Versterkers en Ontvangers | pagina 3

.

Zijn een versterker en een ontvanger hetzelfde?

Nee, een versterker zorgt er enkel voor dat speakers een geluidssignaal kunnen afspelen, terwijl een ontvanger naast deze functionaliteit ook andere functies heeft, zoals een radio, volumeknop en tuner.

Worden versterkers minder goed na verloop van tijd?

Soms is het mogelijk dat versterkers minder goed zijn na verloop van tijd en dat bijvoorbeeld de frequentie van bastonen minder goed afgespeeld wordt of dat er meer ruis is. Dit is echter niet altijd het geval en soms zijn oude of gebruikte versterkers even goed als nieuwe. De enige manier om dit te testen, is door het te vergelijken met een andere versterker.

Wat zijn de verschillende soorten versterkers?

De vier voornaamste soorten versterkers zijn alles-in-een-versterkers, eindversterkers, geïntegreerde versterkers en voorversterkers. Je kunt deze verschillende versterkers aansluiten op luidsprekerboxen.

Wat is de beste stereoversterker?

De Marantz HD-AMP1 digitale geïntegreerde versterker, de Cambridge Audio CXA60 geïntegreerde versterker en de Pro-Ject MaiA My Audio geïntegreerde versterker zijn een uitstekende keuze voor wie een kwalitatieve stereoversterker zoekt. Wil je een tweedehands stereoversterker? Kies er dan eentje met een hoog vermogen.

Welk soort versterker heeft het minst vervorming?

Versterkers van klasse B produceren minder vervorming, terwijl versterkers van klasse A minder outputvervorming produceren.