openslaande garagedeuren

Bewaar
N.v.t.
8690 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Ramen & Kozijnen
Conditie:
Nieuw
Website:
garagepoorten-maxam.be

Omschrijving

Openslaande garagepoorten

Openslaande garagepoorten zijn zeer handig in gebruik. Met een openslaande garagepoort - ook wel dubbele deuren, duo deuren of tweevleugelige deuren poort genoemd - kunt u met uw fiets, scooter of tuinmateriaal eenvoudig uw garage betreden en verlaten. Openslaande garagepoorten zijn ook optimaal geïsoleerd en daardoor voorkomt u onnodig warmteverlies. Dat scheelt u direct in uw stookkosten, zeker als u uw garage als hobbyruimte gebruikt. Dat merkt u onmiddellijk in uw energierekening.

Openslaande garagepoorten zijn uitermate geschikt voor vervanging van uw huidige kantelpoorten. Ze hebben een lange levensduur en de functionaliteit en veiligheid zijn optimaal. Met een openslaande poort blijft het klassieke uiterlijk van uw garage behouden. De dubbele poorten worden op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van een meervoudige vergrendeling, ook wel een driepunt sluiting genoemd. Zo'n sluiting geeft een veilig en prettig gevoel wanneer u een waardevolle auto of dure apparaten in uw garage heeft staan.

Model type openslaande garagepoorten

Bij het aanschaffen van een openslaande garagepoort heeft u de keuze uit 300 RAL kleuren. Ook heeft u de keuze uit diverse modellen panelen, horizontaal of verticaal geplaatst en met een houtnerf, stucco of juist gladde panelen. De scharnieren van onze openslaande poorten zijn in INOX uitgevoerd. Het frame is geheel in staal uitgevoerd en heeft daardoor een hoge duurzaamheid. Bovendien is bij een stalen frame de kans op uitzetting bij plaatsing op de zuidkant ( zon ) minimaal en zal de deur goed blijven sluiten.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.