Home

Tuin en Terras Schuttingen 59 resultaten voor 'afsluiting'

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters: Tuin en TerrasSchuttingenVerwijder filters
Sorteer op

Waar kan ik een afsluiting voor mijn tuin kopen?

Je vindt verschillende soorten tuinafsluiting in doe-het-zelf- en andere speciaalzaken, maar ook online is er heel wat keuze, zowel nieuw als tweedehands.

Wat is beter: een houten afsluiting of een betonnen afsluiting?

Een houten afsluiting ziet er over het algemeen beter uit en gaat lang mee. Bij een betonnen afsluiting is er geen gevaar op verrotting en dit past meestal goed bij een moderne woning.

Waar moet ik op letten als ik een hek koop?

Natuurlijk is het belangrijk dat je de juiste hoogte en breedte kiest, maar ook het materiaal is belangrijk: een hek in aluminium vereist weinig onderhoud, terwijl een houten hek af en toe een nieuw laagje verf of vernis nodig heeft.

Hoe moet je een houten schutting onderhouden?

Het wordt aangeraden om je schutting één keer per jaar na te kijken op houtrot, losse nagels en schade door insecten. Je dient ook te controleren dat de palen overal stevig in de grond staan. Om schimmel te voorkomen, kun je de schutting schrobben met water en een schoonmaakmiddel of schoonmaken met een hogedrukreiniger.

Waar kan ik een houten poort kopen?

Voor een houten poort kun je terecht in een doe-het-zelfzaak of andere speciaalzaak. Online vind je ook heel wat tweedehands poorten tegen een goede prijs.