Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Wat is de beste manier om een spiegel te reinigen?

Een goede manier om een spiegel schoon te maken is met een sopje met heet water en een spons. Vervolgens kun je de spiegel droogwrijven met een schoon microvezeldoekje of een oude krant.

Waar kan ik online een spiegel kopen?

Kijk eens op 2dehands.be voor aantrekkelijk geprijsde spiegels.

Hoeveel kost een make-upspiegel?

Een tweedehands make-upspiegel kun je al kopen voor een bedrag rond de 10 euro. Kijk hier eens voor tweedehands make-upspiegels.

Hoe hoog is een staande spiegel?

Staande spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk dat een staande spiegel niet kleiner is dan de persoon die hem gebruikt. Groter is geen probleem.

Hoe kan ik een ronde spiegel ophangen?

Als je spiegel niet te zwaar is, kun je voor het ophangen een montageset gebruiken met spiegelklemmen. Dit heeft als voordeel dat je later de positie van de spiegel nog kunt veranderen. Het systeem blijft wel zichtbaar aan de boven- en onderkant van je spiegel. Als je een onzichtbare oplossing wilt dan kun je voor spiegeltape kiezen. Hiermee plak je de spiegel op de muur, maar wordt het wel heel lastig om de spiegel onbeschadigd te verwijderen. Als je een zware spiegel wilt ophangen, zorg dan dat je altijd twee ophangpunten hebt waarover het gewicht van de spiegel wordt verdeeld.