Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Variant

Type zoekertje

Leasevorm
Prijs
Bouwjaar
Kilometerstand
Brandstof
Type hybride
Actieradius (min.)
Interieur
Aantal zetels
Accu-capaciteit
Accu-laadtijd (max.)
Accu-snellaadtijd (max.)
Vermogen
Motorinhoud
Aantal cilinders
Trekgewicht (geremd) (min.)
Trekgewicht (ongeremd) (min.)
Leeggewicht (max.)
Euronorm
Conditie
Verlengde garantie
Extra Dealerservice
Sorteer op

willebroek in Mercedes-Benz

Veelgestelde vragen

De onderstaande waarden zijn gebaseerd op je zoekopdracht en de ingestelde filters

Bij het kopen van een auto is het belangrijk om te letten op zaken als de kilometerstand, het onderhoudsverleden en de staat van de carrosserie. Daarnaast is het goed om de rijervaring uit te proberen en te kijken naar de opties en extra's die de auto biedt. Vergeet niet om te controleren of de auto een geldige keuring heeft.
De gemiddelde kilometerstand van een tweedehands auto varieert, maar de meeste voertuigen hebben tussen de 100.000 en 150.000 kilometer op de teller. Dit kan echter sterk verschillen afhankelijk van het soort auto en hoe deze is gebruikt. Het is belangrijk om te kijken naar het onderhoud en hoe de auto is gereden voor een nauwkeuriger inzicht.
Duurzame auto’s hebben verschillende voordelen, onder andere dat ze vaak energie-efficiënter zijn, wat goed is voor het milieu. Ze stoten minder CO2 uit, wat bijdraagt aan schonere lucht. Bovendien zijn ze meestal minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en kunnen ze je lange termijnkosten besparen door lagere brandstof- en onderhoudskosten.
De onderhoudskosten van een gebruikte auto kunnen sterk variëren, afhankelijk van het merk, type en hoe goed de auto is onderhouden. Over het algemeen zijn oudere voertuigen vaak goedkoper in onderhoud, maar dat hangt ook af van de onderdelen en de frequentie van nodig onderhoud. Het is handig om te vragen naar het onderhoudsboekje van de auto en te kijken naar eventuele eerdere reparaties.
Om de historie van een tweedehands auto te controleren kun je het beste vragen naar het onderhoudsboekje en alle eerdere eigenaars. Daarnaast zijn er online databases waar je informatie kunt opvragen, zoals of er schade is geweest of eventuele openstaande recalls. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare auto koopt.