Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Lexus NX Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Lexus NX

De Lexus NX onderscheidt zich in de drukke middenKlasse van de SUV's en maakt gebruik van een elektrische hybride aandrijflijn voor een grotere efficiëntie zonder afbreuk te doen aan het praktische aspect. Het is een van de enige modellen in zijn Klasse zonder dieselmotor beschikbaar.

Zijn dapperheid, aandachttrekkende ontwerpen en een zelfverzekerde houding maken de NX tot iets om te bewonderen. Of het nu gaat om het cruisen over de snelweg, het scheuren over onverharde paden of het rondzwerven in de stad, de Lexus NX is altijd zelfverzekerd.

Prestaties en rijgedrag

Rijden door de stad kan niet aangenamer, en met een grotere zuinigheid en minder uitstoot levert de Lexus NX een prettige ervaring op. Kies voor de F Sport met de 200t 2.0-liter motor en vierwielaandrijving voor de meest opwindende rijervaring.

Druk de pedaal in om het vermogen te ontketenen, met veel kick in de lagere versnellingen, die doorloopt in de hogere versnellingen. Zelfs wanneer de NX op de snelweg wordt voortgedreven, voelt hij perfect verfijnd aan en ook het weggedrag is vrij goed.

Interieur en comfort

Trouw aan het merk Lexus straalt het interieur van de NX een eersteklas gevoel uit met hoogwaardige accenten van hout en metaal. Een klein maar dik ergonomisch stuurwiel biedt de perfecte grip, en de hoge rijpositie zorgt voor een volledig zicht op de weg.

Een 7-inch aanraakscherm met een DAB-radio, AUX-ingangen en Bluetooth-aansluiting is standaard aanwezig op het instapmodel, samen met dual-zone-airconditioning en handmatig verstelbare zetels. Kies voor de NX voor verwarmde, met kunstleder beklede voorzetels voor een meer eersteklas gevoel.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

Er is voldoende ruimte in de Lexus NX, zodat u en uw passagiers comfortabel kunnen zitten en niemand zich op lange reizen verkrampt zal voelen. Er zijn verschillende opbergplekken en holtes die gemakkelijk te vinden zijn in de hele passagiersruimte, met grote deurvakken en een geklimatiseerd handschoenkastje. De achterpassagiers worden ook verwend met een armsteun met bekerhouders.

Laad de kofferbak met meerdere koffers, met 475 liter ruimte om mee te spelen. Of klap de achterzetels naar beneden om de ruimte van 1.520 liter optimaal te benutten. Er zijn niet veel dagelijkse voorwerpen die er niet zouden in passen.

Veiligheid

Deze cross-over behaalde een vijfsterren Euro NCAP-classificatie met een goede beoordeling voor volwassenen passagiers en kinderen. Surround-view camera's, dodehoekwaarschuwingen en een rijstrookassistentiesysteem zorgen ervoor dat u veilig onderweg bent, zodat u er zeker van kunt zijn dat er goed voor u en uw passagiers wordt gezorgd.

Versies en verschillende specificaties

NX:

  • 200t 2.0-liter auto
  • 300h 2.5-liter CVT

F Sport:

  • 200t 2.0-liter auto
  • 300h 2.5-liter CVT

Takumi:

  • 200t 2.0-liter auto
  • 300h 2.5-liter CVT