Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Citroen C4 Cactus Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Citroen C4 Cactus

De Citroen C4 Cactus is visueel opvallend en valt in de drukke, kleine cross-over markt op met een vleugje karakter en moderne styling. Na een update in 2018 zijn de gedurfde Airbumps van het zijpaneel verwijderd om plaats te maken voor kleinere, charmante accenten, waardoor de Cactus een opvallend model is in een zee van normaliteit.

In de passagiersruimte voelen de materialen zacht aan, en het is een plezier om er tijd in door te brengen. Een hele reeks van veiligheidstechnologieën houdt u veilig, terwijl een groot infotainmentsysteem u vermaakt en op de hoogte houdt. Het is alles wat u zou verwachten, en meer, van een cross-over.

Prestaties en aandrijving

Er zijn vier motoren om uit te kiezen voor de Citroen C4 Cactus. Twee benzinemotoren, beide 2.0-liter met 110 pk en 130 pk, en twee 1.5-liter dieselmotoren met 100 pk en 120 pk. Voor puur vermogen sprint de 130 pk sterke benzinemotor tot 100 km/u in slechts 8,7 seconden. Deze krachtige eenheid bereikt nog steeds een sterke verbruiksprestatie tot 4,80 l/100 km in combinatie, wat de kosten drukt en toch ruim voldoende vermogen biedt.

Het rijden is ook boeiend, met een Progressive Hydraulic Cushion dat extra demping biedt aan elk wiel om hobbels en onvolkomenheden in de weg volledig te absorberen. De passagiers zullen zich nauwelijks realiseren dat u over wegen vol met putten rijdt. De besturing is strak, en het PHC systeem maakt het slingeren van bocht naar bocht echt dynamisch en plezierig.

Interieur en comfort

De strakke moderne stijl van de Citroen C4 Cactus loopt door tot in de passagiersruimte. Zelfs met zijn eenvoudig dashboard is de kwaliteit evident. Een groot zeven-inch display herbergt de meeste functies, waardoor er slechts een paar knoppen rond de passagiersruimte overblijven om alles overzichtelijk te houden.

De standaarduitrusting omvat airconditioning, een DAB-radio, Apple CarPlay en Android Auto. En een handig driejarig abonnement op TomTom Live wordt bij elk model geleverd dankzij Citroen Connect.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Comfort wordt door de Citroen C4 Cactus serieus genomen. De twee voorzetels doen denken aan comfortabele fauteuils, ideaal voor het vinden van die perfecte plek op langere reizen. De achterpassagiers krijgen voldoende beenruimte dankzij de hogere cross-over-houding van de auto, waarbij de drie zitplaatsen achterin comfortabel genoeg zijn voor de dagelijkse ritten.

Verschillende opbergruimtes in de hele passagiersruimte geven u de ruimte om losse spullen op te bergen, waaronder een dashboardkastje met bovenlader, grote deurvakken en een ruimte in de centrale armsteun.

De bagageruimte van 358 liter biedt voldoende ruimte voor een paar kleine koffers en meerdere alledaagse spullen. Of klap de 60:40 achterover klappende zetels naar beneden voor een massieve bagageruimte van 1.170 liter.

Veiligheid

De Citroen C4 Cactus wordt geleverd met 's werelds eerste op het dak gemonteerde passagiersairbag, evenals elektrische stabiliteitscontrole en dagrijverlichting. Een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, een vermoeidheidsmonitor voor de bestuurder en een snelheidslimietwaarschuwing zijn ook standaard, zodat u bij elke rit veilig en zeker bent.

Versies en verschillende specificaties

Flair:

  • 2.0 PureTech 110 pk
  • 2.0 PureTech 130 pk
  • 1.5 BlueHDi 100 pk
  • 1.5 BlueHDi 120 pk