Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

De volgorde van de resultaten wordt mede bepaald door betalende opvalmogelijkheden. Lees meer

Je hebt gezocht in

Bestelwagens en Lichte vracht met filter Peugeot

.

Informatie

Peugeot Partner lichte vracht

Peugeot is een populair automerk als het gaat over het vervoeren van lichte vracht. Zo heb je verschillende modellen in het wagenpark van de Peugeot stockwagens lichte vracht die bedrijven, zelfstandigen, maar ook particulieren dagdagelijks kunnen bijstaan in hun taken. Sinds 1997 zag de wendbare en populaire Peugeot Partner voor lichte vracht het licht en in 2019 kreeg hij de titel 'International Van of the Year 2019'. De Franse autobouwer heeft doorheen de jaren al veel ervaring opgebouwd met betrekking tot bestelwagens en de nodige veranderingen doorgevoerd om competitief te blijven in dit segment. Zo staat de Peugeot Partner lichte vracht zijn mannetje ten opzichte van de Opel Combo, de Volkswagen Caddy en de Ford Transit Connect.

Veiligheid

Op het vlak van betrouwbaarheid legde de Peugeot Partner lichte vracht geen foutloos parcours af. Het gebruik van onder meer de EMP2-technologie, het breed uitgeteste autoplatform dat door PSA Peugeot Citroën werd ontwikkeld, moet bijdragen tot de verbetering hiervan. Er werden ook veiligheidsuitrustingen toegevoegd die vaker worden gezien in passagiersmodellen dan in bedrijfswagens. Dit is niet steeds het geval voor oudere versies van de Peugeot Partner lichte vracht, dus hou daar zeker rekening mee indien je op zoek gaat naar een tweedehandswagen. Standaard krijg je nu een airbag voor de bestuurder, de overige vijf airbags zijn opties. Het optionele Safety Pack bevat onder meer een camera vooraan, rijbaanassistent en snelheidsverklikker. Zo krijg je nu:

  • ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
  • Tractiecontrole
  • Hulp bij het wegrijden op een helling

Kenmerken

Het merendeel van de Peugeot Partners lichte vracht is verkrijgbaar met een dieselmotor, maar hij bestaat ook in benzineversie. De auto komt met een ietwat harde handgeschakelde vijfbak voor de motoren met het minste vermogen. De turbo dieselmotor met het hoogste vermogen (130 pk) heeft een handschakeling met zes versnellingen en optioneel acht versnellingen. Automaat is een optie. Voornamelijk de dieselmotoren tonen een zeer correct verbruik met 5,7 liter op 100 km. Als je het ondernemerschap groen wil inkleuren, kan je nu ook de elektrische uitvoering aanschaffen. Dankzij deze veelzijdigheid kan de auto volledig aan jouw behoeften worden aangepast. De kenmerken van deze wagen zijn:

Comfort

Deze kleine bestelwagen is bijna even beweeglijk en comfortabel als een personenwagen. De vering is wel wat stugger en de geluiden worden minder gedempt, voornamelijk als de auto leeg is. De Peugeot Partner lichte vracht meet 4,40 of 4,75 meter en heeft een laadvloerlengte van 1,81 of 2,16 meter. Beiden kunnen twee Europallets achter elkaar vervoeren. Het laadvolume varieert tussen 3,3 en 4,4 m³ en het laadgewicht tussen 650 en 1.000 kilogram. Er zijn twee achterdeuren en je kan aan de rechterkant via de schuifdeur aan de laadruimte. Die krijg je standaard vanaf de versie Asphalt. Verder zit je ruim en hoog met twee of iets krapper met drie voorin. Er zijn ook heel wat handige bergvakken voorzien. De prijs van deze Peugeot Partner lichte vracht is heel aantrekkelijk, ook in de meer uitgeruste versies. Hierin krijg je onder meer:

  • Navigatiepakket
  • Elektronische achteruitkijkspiegel, Surround Rear Vision, die via een camera het beeld achteraan of opzij van de auto toont, ook tijdens het rijden
  • Apple CarPlay, Android Auto, USB en Bluetooth