Cursus Duits CC Leuven beginners gevorderden - geen cvo

Bewaar
N.v.t.
479 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort dienst:
Cursus & Workshops

Omschrijving

Studeer vanaf midden januari 2019 op zaterdag voormiddag tweewekelijks Duits voor valse beginners op campus Leuven CC Romaanse Poort te 3000 Leuven in een uniek historisch kader. De taalcursussen Duits in het Augustinessenklooster zijn niet duur, maar wel leuk en leerzaam. Ervaren docenten van het Gotha-Institut, het instituut voor Duits in Brabant, verstrekken de Duitse taallessen ; dit instituut is geen gesubsidieerd cvo, wel een centrum voor vorming en onderwijs. Naast spreken en de andere vaardigheden wordt ook de Duitse spraakkunst niet vergeten. Leer Duits in Leuven bij Gotha-Institut . Inlichtingen permanent. Inschrijvingen tot 16 februari 2019. Duits leren is leuk ! De tweewekelijkse lessen zijn op zaterdag voormiddag in Leuven-Centrum voor het niveau valse beginners ( A1 Duits breakthrough ) . Ten westen van Leuven op een campus in de provincie Vlaams-Brabant organiseren wij 's avonds in de week ook Duits voor beginners A1, Duits A2 v. Op campus CC Romaanse Poort vanaf januari 2019 Gevorderden Duits Threshold 1 tweewekelijks mogelijk bij voldoende inschrijvingen. Herzlich Willkommen ! Info en inschrijvingen voor de cursussen Duits januari 2019 tot 16 februari 2019. De taalcursussen Duits voor Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Haasrode, Herent, Bertem, Haacht, Kampenhout zijn ook voor cursisten uit de nabije provincie Antwerpen, zoals Heist-op-den-Berg of Mechelen bereikbaar. Eventueel ook Nederlands voor Duitstaligen te Leuven. Geen cvo, wel in Leuven een centrum voor vorming en onderwijs Gotha-Institut. Duits leren bij het Gotha-Institut ! Opgelet bijwerkles voor startende valse beginners Duits op zaterdag 12 januari 2019 van 9 - 12 uur uitzonderlijk op ander adres in Leuven : De Wijnpers Mechelsevest 72 ! Liefst vooraf melden a.u.b.
Zaterdag voormiddag 19 januari 2019 eerste les Duits van semester in CC Romaanse Poort. Zaterdag voormiddag 26 januari 2019 bijwerkles voor nieuwe cursisten Duits CC Romaanse Poort Brusselsestraat 63 Leuven 3000 ( nieuwe cursisten Leuven én Zaventem ) .

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.