Promotie Waterontharder AQUA25L + installatie + 100 kg zout

€ 949,00
1230 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Website:
www.aquariatics.be

Omschrijving

Prijs is inclusief standaard plaatsing + 100 kg zouttabletten

Graag meer info?

Contacteer ons via info@aquariatics.be of +32499241082

Voorlopig uitgeput!!!

Terug in voorraad op 9/05/2019


AQUA25 Automatische Waterontharder 3000L / h Hars-ionenwisselaar

Volledig automatische hardheidsniveauregeling
Harsregeneratie door timer of door flowvolume
Optimale werkdruk 0,15 - 0,3 mpa
Harsvatvolume 25 liter
Debiet max. 3000L / h


Beschrijving:

De volautomatische waterverzachter maakt tezelfdertijd gedecalcificeerd of zacht water beschikbaar.

De applicatie is heel eenvoudig. U moet bepaalde gegevens invoeren, bijv. g. de initiële waterhardheid en de waterhardheid die u wilt bereiken, en de automatische bediening haalt de rest in. Of het nu thuis, in de badkamer of als waterkoeler in grotere bedrijven of in de keuken is, dankzij het onopvallende en compacte ontwerp is het veelzijdig in gebruik. Het is ook in aquatics voor de waterverwerking van toepassing.

De voordelen van zacht water liggen voor de hand. Het maken van warme dranken is succesvoller en ook het drinken van zacht water en baden zijn gezonder. Trouwens, de huishoudelijke apparaten, e. g. vaatwassers of wasmachines, gaan veel langer mee omdat kalkaanslag tot een minimum wordt beperkt.

Het water wordt verzacht in een ionenwisseling die door een speciale hars loopt. Deze hars is zo geconstrueerd dat het calcium- en magnesiumionen vangt (in een taal die bekend staat als kalk) en natriumionen in het water verspreidt. Het resultaat is een lagere waterhardheid en het intacte initiële pH-niveau.

Het belangrijkste kenmerk van deze faciliteit is de automatische regeneratie van de wisselhars. Vanwege het zout in een zoutkamer kan de faciliteit de magnesium- en calciumionen die aan de hars zijn gebonden, in de regeneratieperiode vervangen door natriumionen en zichzelf bevrijden van de kalkaanslag. De hars behoudt zijn initiële functionaliteit en kan verder worden gebruikt. Het enige dat u hoeft te doen, is om de kamer met het gewone zout te vullen en de hars blijft onderhoudsvrij.
Direct aankopen?
Bezoek de website
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.