'Backyard Poultry keeping' - J.C. Jeremy Hobson

€ 16,95
86 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Website:
klik hier om te bestellen

Omschrijving

Titel: Backyard Poultry Keeping
Auteur: J.C. Jeremy Hobson
Taal Engels
Versie: Paperback
144 pagina's

Backyard Poultry Keeping is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het kleinschalig houden van pluimvee, ondanks dat het ze maar een kleine hoeveelheid ruimte tot hun beschikking hebben, toch pluimvee op een niet-commerciële basis willen houden en fokken. Het omvat alle soorten pluimvee b.v. kippen, variërend van de kleinste krielen tot de grootste ganzen en van de lichtste leghoenders tot de zwaarste kalkoenen. Zelfs het niet allerdaagse pluimvee niet vergeten, kwartels beginnen bijvoorbeeld op de leeftijd van zes weken te leggen en zorgen voor een vleeskarkas met twaalf weken, waarbij ze hardgekookte eieren leveren voor een salade en een indrukwekkend hoofdgerecht voor dinergasten. Onderwerpen: · Legt uit hoe je moet beginnen, kies de juiste vogels en verkrijg de juiste voorraad · Bestudeert de financiële kosten, budgetten en administratie · Onderzoekt huisvesting, voeding, fokken, broeden en fokken, en gezondheid en hygiëne · Bespreekt eiproductie, slachten voor eigen gebruik en de wettigheid van de verkoop aan het publiek.

Bekijk ook onze andere advertenties en neem gerust eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze advertentie.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

Verzendkosten Nederland €5,95 België €6,95 tot 30kg

Gratis verzenden vanaf €75,- tot 30kg

SPECIFICATIES:

* Conditie: Nieuw
* EAN (artikel code): 9781861269584
* Levering: Verzenden
* Primaire Auteur: Natuurlijkerleven
* SKU (eigen artikel code): NAT-9783800169702
Direct aankopen?
Bezoek de website
  • actief sinds 3 oktober 2012
  • Wijnandsrade (Limburg)
  • ******52435
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.