Saris aanhangwagens met huif !!! NIEUW !!!

Bewaar
€ 645,00
12359 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Aanhangwagens
Conditie:
Nieuw
Website:
www.aanhangwagens-londerzeel.be
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Iedereen kent ze wel: ‘huis-, tuin- en keukenklussen’. Niet het zware, grove werk, maar het moet wel gebeuren. Laat dat maar aan de Friends4U over. De koning als het gaat om grootse prestaties bij kleine klussen.

Met een laadvermogen van 630 kilo is géén klus te moeilijk voor de Friends4U. Na iedere klus hoeft u de Friends4U slechts te kantelen waardoor de aanhangwagen nauwelijks nog ruimte in beslag neemt. Daarnaast kunt u de Friends4U ook nog uitbreiden met handige accesoires zoals een reservewiel met steun of een handig neuswiel.

Dus heeft een familielid of vriend hulp nodig met het vervoeren van een wasmachine? Wilt u het snoeiwerk uit uw tuin naar de stort brengen. Of snel even naar de bouwmarkt voor wat gipsplaten? Vertrouw dan op deze stalen één-asser. Flexibel, sterk, compact en veelzijdig. Kortom, deze handige helper is dé oplossing voor alle vervoersproblemen rondom het huis.
Lengte laadbak : 204 cm
Breedte laadbak : 112 cm
Hoogte huif : 100 cm
Aluminium laadbak, stalen onderstel !!!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.