Verbeken
Meer dan 13 jaar actief op 2dehands
Sint-Niklaas
Home Verbeken

48 resultaten voor Verbeken

Sorteer op
 • Stijlvol groot ziteiland similileder/stof met toebehoren

  Stijlvol groot ziteiland similileder/stof met toebehoren

  3 gekoppelde delen met 2 longchairs (1 met verstelbare arm/rugleuning) en een 3de deel openklikbaar tot extra bed met berging onderin. Extra neerklapbare rugleuning. Stof tijdloos grijs + similileder wit, incl. 6 kussens en extra hoofdsteun. Maten longchair 1 216x125 longchair 2 160x110 middenstuk 150x110/180. Lichte gebruikssporen. In nette staat! Levering kan binnen 10km.

  Gebruikt Ophalen
  € 550,00Verbeken13 jun. '19Sint-Niklaas
 • Mooie Snowsliders

  Mooie Snowsliders

  Om onder je schoenen te binden en op het ijs te glijden. Zeer degelijk materiaal! Fijne bewegingservaring voor jong en oud!

  Zo goed als nieuw Ophalen
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Skihandschoenen M

  Skihandschoenen M

  Sportieve ski-handschoenen, waterdicht,comfortabel. Maat M

  Nieuw Ophalen
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Moonboots 41-43

  Moonboots 41-43

  Degelijke vochtvrije winterlaarzen maat 41-43 voor de fel besneeuwde gebieden. Groot loopoppervlak voor beter grip. In zeer mooie staat.

  Nieuw Ophalen
  Prijs o.t.k.Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Dalbello MXR ski-laarzen

  Dalbello MXR ski-laarzen

  size-range 26,5 = maat 41 Dalbello is een Italiaanse ontwerper die naam maakt door telkens extreem comfortabele Skischoenen te maken. Dalbello MXR Ski Boots are for recreational to intermediate skiers. Deze schoenen zijn ideaal wanneer je bredere kuiten hebt.

  Gebruikt Ophalen
  € 60,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Houten schildersezel of demostaander

  Houten schildersezel of demostaander

  Handig op te klappen houten staanders om schilderijen op ten toon te stellen. Nieuwstaat! 50 cm hoog en 30 cm breed

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Auto-antidiefstalslot

  Auto-antidiefstalslot

  Om versnellingspook en handrem te blokkeren. Kan in handschoenkast geplaatst worden. Verzeker uw voertuig op reis met dit degelijk slot.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  Prijs o.t.k.Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Lichttherapie : Spectrumlichten met handleiding

  Lichttherapie : Spectrumlichten met handleiding

  De kleurentherapie is een uitwendige therapie die door middel van de straling van gekleurde lampen een positieve uitwerking probeert te geven om blokkades op te heffen die het energie-evenwicht verstoren. Het is een universeel toepasbaar toestel waarmee veel inwendige behandelmethoden mogelijk zijn doordat u zelf de instellingen kunt kiezen voor de behandeltijd, kleur en pulsatie. Via de meegeleverde handleiding krijgt u een goed overzicht welke kleur bij welke problemen helpend kan zijn. In originele verpakking en nieuwstaat. Nooit gebruikt.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 30,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Harry Potter en de Geheime Kamer

  Harry Potter en de Geheime Kamer

  DVD in perfecte staat! Laat je betoveren door de magistrale filmbeelden en filmmuziek van Harry Potter!

  Ophalen of Verzenden
  € 5,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Powerline Fastethernet SSCOM 200 Mbps

  Powerline Fastethernet SSCOM 200 Mbps

  Je thuisnetwerk uitbreiden via je bestaande stroomnet! Het kan heel eenvoudig met deze nieuwe powerlines. Inpluggen, connecteren en www. Nieuw in gesloten verpakking

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 35,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Diddle portefeuille

  Diddle portefeuille

  Mooie Diddle portefeuille om je geldzaakjes op orde te houden.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 7,50Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Handtas HI-DI hologramoog

  Handtas HI-DI hologramoog

  Grappige handtas met hologramoog. Eyecatcher : heb je hem?! ;-) In nette staat met gebruikssporen. Vocht-en vuilbestendig.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 10,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Nette Sweet Holly draagtas

  Nette Sweet Holly draagtas

  Met binnentasje, velcro-en ritssluiting, zeer mooie staat

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Hippe trendy HI-DI-HI schoudertas

  Hippe trendy HI-DI-HI schoudertas

  100% waterproof, nieuwstaat, tal van bergmogelijkheden

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Zhu zhu salon met hamster

  Zhu zhu salon met hamster

  Zo leuk, ook voor volwassenen om samen met de kinderen te spelen. Inclusief 1 hamster (NP:€15) Duurzaam, degelijk materiaal! Korting mogelijk bij aankoop meerdere (zie winkel)

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Zhu Zhu Pets Rad

  Zhu Zhu Pets Rad

  Ontmoet de nieuwe Zhu Zhu pets. De kleine hamsters met hun grappige uiterlijk zijn super cool! Klik alle plastic onderdelen aan elkaar om een tunnel en een hamster rad te maken. Verzamel ze allemaal om een mega baan te creëren. Elke hamster heeft zijn eigen personaliteit. Mr. Squiggles is geniaal, Pipssqueak is de leider, Num Nums is de beste friend van Pipssqueak die haar door het hele avontuur achtervolgd. Er zijn 8 hamsters om te verzamelen. Inclusief 1 hamster (NP:€15) Duurzaam, degelijk materiaal! Korting mogelijk bij aankoop meerdere (zie winkel)

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Zhu Zhu Pets Hamsterhuis speelset

  Zhu Zhu Pets Hamsterhuis speelset

  Het hamsterhuis is ideaal voor je Zhu Zhu pets. Winkie de hamster is dol op zijn hamsterhuis met glijbaan en tunnel. Verzamel andere Zhu Zhu pets en maak er een echt feestje van! Inclusief 1 hamster (NP: €15) Duurzaam, degelijk materiaal! Korting mogelijk bij aankoop meerdere (zie winkel) NP:€29,95

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Zhu Zhu pets hamsteroversteek

  Zhu Zhu pets hamsteroversteek

  Laat je Zhu Zhu Pet veilig oversteken! Als hij boven is kan je Zhu Zhu Pet even snacken bij het Ahu-Ahu-Burgers Restaurant, incl. 1 hamster (NP: €15) Duurzaam, degelijk materiaal! Korting mogelijk bij aankoop meerdere (zie winkel)

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket eskimokast

  Polley Pocket eskimokast

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polley Pocket iglothema met toebehoren (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket kampvuurkast

  Polley Pocket kampvuurkast

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polley Pocket op kamp met toebehoren.(zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket’s dreambaby’s

  Polley Pocket’s dreambaby’s

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 6 droomfiguurtjes Polley Pocket (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 10,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket Monkey Business

  Polley Pocket Monkey Business

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polley Pocket met 2 aapjes en 1 schildpadje en toebehoren (zie foto).

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 10,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket te paard

  Polley Pocket te paard

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polley Pocket met droompaard, huisdier en toebehoren (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket Fantasie

  Polley Pocket Fantasie

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polly Pocket met toebehoren en fantasiedieren (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 10,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket cabrio Summertime and Pets

  Polley Pocket cabrio Summertime and Pets

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polly Pocket met toebehoren en huisdieren (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket Rain and Pets

  Polley Pocket Rain and Pets

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. 1 Polly Pocket met toebehoren en huisdieren (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 10,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Polley Pocket Triple bus

  Polley Pocket Triple bus

  Polly Pocket is een vrolijk, blond meisje dat de leukste avonturen beleeft. Jouw dochter kan vanaf nu mee. Met de uitgebreide speelgoedcollectie is geen droom te gek en wordt elke dag een ware belevenis. Een middagje naar het zwembad met de cabrio of op een heus cruiseschip naar een eiland met palmbomen en rotsen? Het kan allemaal in het glamoureuze leven van Polly Pocket. Door de verschillende sets te combineren maakt jouw meisje haar eigen droomwereld waarin alles mogelijk is. De ene dag kiest ze voor de limousine en de volgende dag gaat ze lekker op safari. En ook als ze geen tijd heeft om te spelen, hoeft jouw dochter nog geen afscheid te nemen van Polly Pocket. Met een rugzak, etui en schrijfsetje van Polly Pocket worden ook de schooldagen een vrolijk avontuur. De triple dekker bus van Polly Pocket. Een mooie en grote autobus met maar liefst 3 verdiepingen, 1 Polly Pocket met toebehoren (zie foto)

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 45,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Nieuw inktpatroon CANON

  Nieuw inktpatroon CANON

  Voor Canonprinters : PGI 5BK – zwart Ongeopend in prima staat!

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 7,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Gezelschapsspel Het huis Anubis van Studio100

  Gezelschapsspel Het huis Anubis van Studio100

  Het Huis Anubis is terug! In volledige staat. Ga je helden achterna en beleef de tijd van je leven. Spanning en sensatie met je vrienden erbij ! Super leuk spel. Speelbaar vanaf 8 jaar Voor 2 tot 4 spelers Het spel duurt ongeveer 45 minuten

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 20,00Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas
 • Plaatsbesparend hoekbureel

  Plaatsbesparend hoekbureel

  88 x 88 x 77 Plaatsbesparend hoekbureel in goede staat. Uitschuifbaar klavierblad.

  Gebruikt Ophalen
  Prijs o.t.k.Verbeken8 jun. '19Sint-Niklaas