Omega
Ongeveer 4 jaar actief op 2dehands
Antwerpen
Home Omega

9 resultaten voor Omega uit Antwerpen

Sorteer op
 • 18k Rolex Kroon Oyster “Lady” Perpetual 26mm Ref. 67193 !!

  18k Rolex Kroon Oyster “Lady” Perpetual 26mm Ref. 67193 !!

  Rolex 18k kroon, van een oyster “lady” perpetual 26mm ref. 67193 Met cal. 2130. 100% Origineel. Lage prijs van 50 euro voor deze. Prijs is vast en gaat voor minder niet weg. Kan uitgebreid bekeken en getest worden eventueel voor aankoop. Enkel afhaling regio antwerpen, zodat het ter plaatse bekeken en getest kan worden om latere discussie te vermijden. Zie men andere advertenties! Alles wat op de foto’s te zien is zit er bij, niet meer en niet minder. Staat het er niet op dan heb ik het niet of niet meer. Particuliere verkoop = geen garantie of terugname.

  Ophalen
  € 50,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Vintage Omega Seamaster Automatic 18K Dress Watch !!

  Vintage Omega Seamaster Automatic 18K Dress Watch !!

  Omega seamaster automatic 18k dress watch in monobloc kast, uitstekende staat en werking ook, doorsnede 38mm.  Gesigneerde kroon, kastnummer ref. 14770 Sc-61 en serienummer 18.862.067 Dus van 1961 ongeveer.  Binnenin aangedreven door het automatische binnenwerk cal. 562. Geleverd op een nieuw zwart croco lederen bandje met goudkleurige sluiting. Servicegeschiedenis is niet gekend maar horloge is in propere staat en houdt perfect de tijd. Geen originele doos meer noch papieren, maar zijn 100% authentiek. Mag nagekeken worden. Vaste prijs 1750 euro. Buitenkans !! Afbieden heeft geen zin, voor minder dan 1750 euro gaat hij niet weg… enkel afhaling regio antwerpen, zodat het ter plaatse bekeken en getest kan worden om latere discussie te vermijden.

  Gebruikt Ophalen
  € 1.750,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Unieke Ets Leon Ost "Wilrijkse Geitestoet 1990" Limited 50ex

  Unieke Ets Leon Ost "Wilrijkse Geitestoet 1990" Limited 50ex

  Mooie en unieke ets van de antwerpse kunstenaar leon ost, ter gelegenheid van de "wilrijkse geitestoet 1990".  Beperkt tot 50 exemplaren, zie foto 6. In nog zeer goede staat voor zijn leeftijd, overal gesigneerd en genummerd, met stempel, zie foto's 1-5.  Meet ongeveer 55 op 70cm en wordt geleverd in een beschermde kartonnen koker.  Nieuwprijs is 1990 was toen 5000 bef! Betreft hier #43 van de 50 bestaande exemplaren van dit unieke werk. Wordt omwille hiervan ook niet verzonden, enkel afhalen regio antwerpen centrum. Vaste prijs 100 euro !! Enkel afhaling regio antwerpen, zodat het ter plaatse bekeken en getest kan worden om latere discussie te vermijden.

  Ophalen
  € 100,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Hasselblad 500 C/M + 120MM + A12 + Extra’s !!

  Hasselblad 500 C/M + 120MM + A12 + Extra’s !!

  De ideale startset om te beginnen in het prachtige opnameformaat van 6x6 middenformaat analoog! Al direct met een unieke topobjectief en een uitstekende body! Body: - 500 c/m, zwarte versie, serienummer #uc172431, gerasterd matglas en rapid wind crank. In uitstekende staat en werking, achteraan quasi geen sporen van gebruik. Zowel aan de lamellen als de rugvatting, dus steeds zorgvuldig met omgegaan. Idem voor de onderkant waar de verf nog mooi aanwezig is op de statiefplaat. Rug: - a12, zwarte versie, serienummer #rs3166602, nummergelijk binnenwerk. Ook in uitstekende staat, correcte spatiëringen en lichtdicht. Weinig slijtage aan de buitenkant en zeer propere rugvatting met quasi geen schade en alle verf nog aanwezig op de schroeven, dus niet aan geprutst. Objectief: - carl zeiss s-planar 1:5,6 f=120mm t*, zwarte versie met t* coating, serienummer #6226096. Komt met originele front cap. In goede staat, glas is in orde en krasvrij.  Omhulsels zijn ook in goede staat en de binnenkant is proper met relatief weinig stof voor de leeftijd. Geen olie of schimmel binnenin. Objectieven zijn getest en werken perfect nog, zowel de lange als de korte sluitertijden. En als extra nog 4 boeken over fotografie! Dit alles in een mooie case! Lage totaalprijs van 1250 euro voor deze set. Prijs is vast en gaat voor minder niet weg. Kan uitgebreid bekeken en getest worden eventueel voor aankoop. Kan afgehaald worden in antwerpen centrum tijdens de kantooruren, bij voorkeur. Of eventueel verzending met bpost aan 9,20 euro voor belgië en 16,40 euro voor nederland. Er wordt niks los verkocht, enkel in totaalpakket. Dus niet vragen aub!! Alles wat op de foto’s te zien is zit er bij, niet meer en niet minder. Staat het er niet op dan heb ik het niet of niet meer. Particuliere verkoop = geen garantie of terugname.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 1.250,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Vintage iMac 2008 Verpakking Doos !!

  Vintage iMac 2008 Verpakking Doos !!

  Voor de liefhebber of verzamelaar. Verpakking doos van een imac 20,5 inch uit 2008. Uitstekende staat zoals op de foto’s zichtbaar is. Intacte piepschuim binnenwerk is ook aanwezig.  Vaste prijs 25 euro. Kan afgehaald worden in antwerpen centrum tijdens de kantooruren, bij voorkeur. Of eventueel verzending met bpost aan 9,20 euro voor belgië en 17,40 euro voor nederland.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 25,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Leblon-Delienne Looney Tunes Tweety 1996 !!

  Leblon-Delienne Looney Tunes Tweety 1996 !!

  Voor de liefhebber of verzamelaar, handgemaakt en geschilderde miniatuur van de bekende looney tunes “tweety”. Door het franse bedrijf leblon-delienne, waardoor deze dus ook in beperkte oplage is van 7000 stuks en genummerd. Deze is #2266, wat zowel op de miniatuur als het originele gestempelde certificaat staat. Ongeveer 8,5cm. De tweety is voor zijn leeftijd in zeer mooie en complete staat, dus komt met zowel originele buiten- en binnenverpakking, en het boekje. Er is enkel onderaan, zoals je op de detailfoto wel duidelijk kan zien, een kleine scheur in de poot. Er is geen materiaal weg of verf weg, het is een mooie scheur, of beperkte barst, aangezien het vast blijft zitten en toch stevig blijft. In het echt uiteraard minder dramatisch dan op de foto’s.  Ik denk dat dit makkelijk kan gemaakt worden met een beetje lijm en wat druk erop plaatsen, dan is het mogelijk zelfs niet meer zichtbaar. Maar eerlijkheidshalve voor de verkoop laat ik het zoals het is, zodat de koper ervan bewust is en weet dat er niet aan gepruts is of dergelijke. En uiteraard is de prijs er dan ook naar. Vaste prijs dan ook 25 euro voor deze set. Ik zie dat op sommige plaatsen al meer dan het dubbele voor een gelijkaardige wordt gevraagd. Kan afgehaald worden in antwerpen centrum tijdens de kantooruren, bij voorkeur. Of eventueel verzending met bpost aan 6,90 euro voor belgië en 13,05 euro voor nederland.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 25,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • VANDENBORRE TARAUT 1770 Tarotkaarten Set !! Uniek !!

  VANDENBORRE TARAUT 1770 Tarotkaarten Set !! Uniek !!

  Voor de echte liefhebber of verzamelaar. De heruitgave van de originele 1770 vandenborre tarotkaarten set door aurelia games uit 1978 !! Het gaat hier over de limited edition set van 1000 exemplaren, die genummerd waren, dit is #806. Overal dezelfde stempel tevens. Wat deze kaartenset verder zo uniek maakt is dat deze nog nooit gebruikt zijn geweest en nog in de originele plastic verpakking zitten met de originele zegel aan de achterzijde. De complete set is dus nieuwstaat en ongebruikt. Dergelijke sets als deze komt je dus hoogstwaarschijnlijk, gezien de uitgave ervan, niet meer tegen !! Vaste prijs dan ook 200 euro voor deze set. Ik zie dat op sommige plaatsen al het dubbele voor een gelijkaardige, niet genummerde uitgave worden gevraagd. Kan afgehaald worden in antwerpen centrum tijdens de kantooruren, bij voorkeur. Of eventueel verzending met bpost aan 6,90 euro voor belgië en 13,05 euro voor nederland.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 200,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Sigma Colour System waaier C21.3!!

  Sigma Colour System waaier C21.3!!

  Quasi nieuwstaat. Nieuwprijs ligt tegen de 95 euro. “De c21.3 Kleurenwaaier met meer dan 2.000 Kleuren een goede kleurenwaaier is als een bekwame gids, die professionele gebruikers door het doolhof van kleurnummers, -namen en -codes loodst. Een lastige taak als je weet hoe enorm het aanbod is waaruit klanten op dit moment kunnen kiezen. Het ncs (natural colour system) is wereldwijd dé leidraad voor architecten, schilders en ontwerpers die natuurgetrouwe kleuradviezen willen geven. Als professionele schilder beschikt u met het sigma colour systeem c21.3 Over 1950 ncs-kleuren en 185 bekende ral-kleuren. Het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van sigma. De zilvermetalen, reflecterende kleuren worden aangeduid met de afkorting mt. Reflectie bij iedere ncs-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. Dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. Een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. Glansgraden achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. Deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglas uitstraling. Vertrouwd is de groepering van de ncs-kleruen in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. Uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van sigma coatings.   Sigma heeft met de c21.3 Kleurenwaaier de meest complete waaier beschikbaar voor de vakschilder.” Vaste prijs 50 euro !! Kan afgehaald worden in antwerpen centrum tijdens de kantooruren, bij voorkeur. Of eventueel verzending met bpost aan 6,90 euro voor belgië en 17,40 euro voor nederland.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 50,00Omega11 jul. '19Antwerpen
 • Biljartballen American Pool Set !!

  Biljartballen American Pool Set !!

  Mooie set american pool ballen, in goede staat met krijtje. In originele verpakking. Ongeveer 4cm doorsnede, dus de kleinere tafelmodellen. Vaste prijs 25 euro !! Kan afgehaald worden in antwerpen centrum tijdens de kantooruren, bij voorkeur. Of eventueel verzending met bpost aan 6,90 euro voor belgië en 17,40 euro voor nederland.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 25,00Omega11 jul. '19Antwerpen
Zoekertjes door Google