Moniek
Ongeveer 2 jaar actief op 2dehands
Meer
Home Moniek

616 resultaten voor Moniek uit Meer

Sorteer op
 • THE BYRDS - Sweetheart of the rodeo (Deluxe 2CD)

  THE BYRDS - Sweetheart of the rodeo (Deluxe 2CD)

  Dit is de countryrock klassieker **Sweet heart of the rodeo** van The Byrds uit 1968. The Byrds bestonden op dat moment, na al veel bezettingswisselingen, nog uit oudgedienden Roger McGuinn en Chris Hillman en hadden o.a. Gram Parsons aan boord gehaald, eenmalig voor dit album (bleek achetraf). Opgenomen in de hoofdstad van de country: Nashville. Met veel locale gastmuziekanten.En op de tracklist klassiekers als You aint going nowhere (Dylan) en Hickory wind (Gram Parsons). Deze prachtig verpakte deluxe uitgave heeft op de eerste disc 8 bonus nummers, waaronder een versie van Lazy days dat Parsons later ook met de Flying Burrito Brothers op single uitbracht. En een 2e disc met daarop 6 nummers van de vorige band van Parsons, de International Submarine Band, waaronder de single Sum up broke en het later o.a.; door Emmylou Harris gecoverde Luxury liner. En vervolgens nog eens 14 demos en alternate takes uit de Nashville sessies. De set komt in een mooie uitklapbare digi-pack, dik boekje met fotos en een essay van de bekende Amerikaanse popjournalist David Fricke.Bij elkaar gehouden in een hard plastic hoes. Alles in uitstekende staat. De plastic hoes is een beetje ingescheurd.En aan de binnenkant van de digipack een klein beetje slijtage. Verder als nieuw. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,32 euro. Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer van The Byrds. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 12,50MoniekEergisterenPIJNACKER, NL
 • RORY GALLAGHER - Live in Europe & Irish tour (2cds)

  RORY GALLAGHER - Live in Europe & Irish tour (2cds)

  Dit zijn de 2 beroemde live albums van de Ierse bluesrocker met het stereotype geruite hemd, Rory Gallagher. -Als live artiest pur sang is het vanzelfsprekend dat Rory zijn doorbraak ook maakte met de **Live in Europe** registratie uit 1972. Na 2 albums (volledig onder eigen naam) zijn dit de hoogtepunten van de topurnee in 1972 door Europa. Met slechts 2 nummers van de studioalbums (Laundromat van het debuut album en In your town van Deuce) en 7 nieuwe nummers waaronder covers van blueshelden Blind Boy Fuller (Pistol slapper blues) en Junior Wells (Messin with the kid). Op deze remaster staan 2 bonus nummers die niet op de originele vinyluitgave voorkomen: What in the world en Hoodoo man. -Twee jaar, en 2 studioalbums verder, kwam Rory met **Irish tour** de registratie van optredens in januari 1974 in Cork, Belfast en Dublin. De 10 nummers van het originele dubbelalbum staat nu op deze CD. Met opnieuw een aantal blueshelden die gecovered worden: Muddy Waters (I wonder who) en J.B. Hutto (Too much alcohol, had Rory zich daar zelf maar beter rekensschap van genomen). Alsmede een cover van Tony Joe White (As the crow flies). Beide CDs in uitstekende staat. Europe is zelfs nog helemaal nieuw in het cellofaan. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (of 2,34 zonder jewel cases). Bezorging in België is duurder 7 euro (4,35 euro zonder jewel cases). Ik heb nog veel meer Rory Gallagher. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 17,50MoniekEergisterenPIJNACKER, NL
 • BOB DYLAN - Time out of mind (CD)

  BOB DYLAN - Time out of mind (CD)

  **Time out of mind** is het zgn comeback album van Bob Dylan, uit 1997. Zijn zoveelste comeback album, want terugkijkend is Dylan natuurlijk nooit echt weg geweest. Zeker niet nu je via de Bootleg series kennis kan nemen van al het prachtigs dat hij in die zgn magere jaren wel opnam maar niet uitbracht. Time out of mind staat nu weer even opnieuw in de belangstelling vanwege de prachtige film Life itself (vertrouw de negatieve kritieken niet, echt een geweldige film) waarin bijna het hele album langskomt en ook vaak onderwerp van discussie is. Met tussen alle somberte ook dat prachtige popliedje, To make you feel my love. Op de fotos de complete tracklisting. In uitstekende staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Verzending naar België kan het beste zonder de jewel case, dan is het 4,35 euro. Natuurlijk is er nog veel meer Dylan op voorraad, vraag maar of bekijk mijn andere advertenties hier. Verzending van meer items combineer ik natuurlijk op de voordeligste manier.

  Ophalen
  € 7,00MoniekEergisterenPIJNACKER, NL
 • BRUCE SPRINGSTEEN - The rising (deluxe ed. CD)

  BRUCE SPRINGSTEEN - The rising (deluxe ed. CD)

  Dit is **The Rising** een van de belangrijke albums van Bruce Springsteen. Opgenomen tijdens de nasleep van de aanslagen op o.a de Twin towers in New York. De boss komt natuurlijk uit het naburige New Jersey, en dat verklaart titels als My city of ruins en Empty sky. The rising kwam uit in 2002. Dit is de deluxe versie, in boekvorm, met veel fotos en alle handgeschreven teksten. Verzenden of bij mij thuis (pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro. Bezorging in België is duurder 7 euro. Combineren met andere titels kan zonder extra verzendkosten. Ik heb nog veel meer Springsteen. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 15,00MoniekEergisterenPIJNACKER, NL
 • PINK FLOYD - Soundtrack Zabriskie point (2CD)

  PINK FLOYD - Soundtrack Zabriskie point (2CD)

  **Zabriskie point** is een bekend uitkijkpunt in het Death valley National Park in Californië. Het is één van de heetste plekken op aarde en wordt gekenmerkt door zijn pastelkleurige golvende duinlandschap waar zo goed als niets leeft............... Dit is de soundtrack van een Amerikaanse film uit 1970 van de Italiaanse regisseur Michelangelo Antonioni, waarvoor Pink Floyd een belangrijk deel van de soundtrack heeft aangeleverd. De opnamen van Pink Floyd zijn uit 1969, direct na het uitbrengen van Unmmagumma. Allemaal nieuwe tracks, hoewel Come in number 51, your time is up een herbewerking is van Carefull with that axe, Eugene. Op deze 2cd staan op de 2e discs allemaal nummers welke ten tijde van de LP release achterwege zijn gelate. Ook daarbij weer 4 Pink Floyd tracks. De 2cd is in uitstekende staat. Met uitgebreide toelichting op de opnamen in het boekje. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging) zijn 3,12 euro (of 2,34 zonder jewel case). Thuisbezorging in België is duurder 6,65 euro (4 euro zonder jewel case).

  Ophalen
  € 17,50MoniekEergisterenPIJNACKER, NL
 • EAGLES - The complete greatest hits (2CD, 34 tracks)

  EAGLES - The complete greatest hits (2CD, 34 tracks)

  Hotel California op 1 (of 2) in de Top2000! Natuurlijk ook op deze ultieme collectie van de 34 allerbeste nummers van The Eagles. Take it easy, One of these nights, Lying eyes, New kid in town, Desperado, Tequila Sunrise en noem maar op. Ze zijn er allemaal. De set komt met een kartonnen doosje om de dubbelCD en een uitgebreid boek. Alles nog in uitstekende staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,12 euro (Ned). Verzending naar België is duurder. Dat kost 7 euro. Ik heb nog veel meer Eagles, Don Henley enz. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 10,00MoniekEergisterenMeer
 • THE ROLLING STONES - 2x Out of our heads (UK&USA; 2XSACD)

  THE ROLLING STONES - 2x Out of our heads (UK&USA; 2XSACD)

  Dit zijn de beide SACD uitvoeringen van het album **Out of our heads** van The Rolling Stones, uit 1965. In de beginjaren verschillenden de albumsreleases van zowel de Beatles als van de Stones in de UK en in de States behoorlijk van elkaar. Zowel wat betreft de LP hoezen, de tracklisting als ook de releasedata. De Stones zijn dan nog een band die veel covers doen, maar langzaam aan ook hun eigen nummers gaan uitbrengen. Rond deze tijd bijv Satisfaction (niet op het UK album). Tracklisten staan op de fotos. Zoek de (vele) verschillen. Beide digipacks en de discs in uitstekende staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Thuisbezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Rolling Stones. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 35,00MoniekEergisterenMeer
 • MADONNA - Immaculate coll

  MADONNA - Immaculate coll

  Weer helemaal in de spotlights met een nieuw Meesterwerk Madame X, dat is het fenomeen Madonna, de Queen of pop. Niet overtuigd? Beluister deze 2 gewelidige verzamelaars maar eens, in totaal 32 absolute hits. Het begint nog wat eenvoudig met Holiday en Lucky star, maar al snel vormt zich het Madonna stempel met Like a vrigin, Into the groove, Like a prayer, Voguie, Justify my love, Erotica, Beautiful stranger (mijn persoonlijke favoriet vanwege die heerlijke 60s feel) het prachtig verstilde Frozen, het hypnotiserende Ray of light, Subsitute for love en afsluiter Music. En daar tussenin nog veel meer moois en bijzonders. Beide sets in uitstekende staat. Tracklisten op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (of 2,49 zonder jewel cases). Bezorging in belgië is duurder 7 euro (4,35 euro zonder jewel cases). Ik heb nog meer Madonna. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 12,00Moniek23 jun. '19Meer
 • FREDDIE MERCURY - Lover of life, singer of songs (Best of CD

  FREDDIE MERCURY - Lover of life, singer of songs (Best of CD

  Dit is de Greatest hits verzameling **Lover of life, singer of songs** van Freddie solo. In totaal 20 nummers, waaronder natuurlijk Barcelona, The great pretender, Living on my own, Love kills en Mr. Bad guy. Maar niet alleen hits, ook wat obscuriteiten zoals de beide kanten van de pre-Queen single onder de naam Larry Lurex (uit 1972). Volledige tracklist op de foto. In uitstekende (nieuw) staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (of 2,49 zonder jewel case). Bezorging in belgië is duurder 7 euro (4,35 euro zonder jewel case). Ik heb nog meer Queen en Freddie Mercury. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 10,00Moniek21 jun. '19Meer
 • DAVID BOWIE - Sound & Vision (4CD Boxset)

  DAVID BOWIE - Sound & Vision (4CD Boxset)

  Dit is de heruitgave (2014, EMI) van de Bowie boxset **Sound + Vision**, oorspronkelijk uit 2003. Met heel veel demos, live opnamen en obscuur materiaal zoals de Duitstalige versie van Heroes (Helden), de single versie van Wild Eyed Boy from Freecloud, en de outtakes London Bye TaTa, 1984/Dodo, After Today, en de Springsteen cover Its Hard To Be A Saint in the City. Verpakt in een dikke jewelcase. Met een dik boekje waarin, naast veel mooi fotomateriaal, een uitgebreide biografie van de hoofdpersoon. De Boxset is in uitstekende staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten zijn 3,32 euro (Ned). Naar Belgie is het 7 euro. Ik heb nog meer van Bowie. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 25,00Moniek21 jun. '19Meer
 • FLEETWOOD MAC - The chain (4CD Boxset)

  FLEETWOOD MAC - The chain (4CD Boxset)

  Pinkpop werd 50, dit jaar, en een van de headliners was .... Fleetwood Mac. Dat betekent een niet aflatende stroom aan hits. Tijd om na te genieten? Dat kan uitstekend met deze 4CD Boxset **The chain**, naar een van de prijsnummers van hun allerbekendste album Rumours. Met het complete en meest uitgebreide carrière overzicht van (een van) de best verkopende bands wereldwijd. Deze box komt oorspronkelijk uit 1992 en bevat dan ook al hun werk vanaf eind jaren 60, met Peter Green als belangrijkste lid, tot aan begin jaren 90 als Stevie Nicks en Lindsey Buckingham, samen met Christine McVie, de muzikale koers bepalen. Van Need your love so bad en Albatross tot voorbij Rumours, Tusk en Tango in the night. Alle bekende nummers komen voorbij. Samen met een aantal nog niet eerder uitgebrachte tracks. Ook staat er een behoorlijk afwijkende versie op van Tusk Boxje is in uitstekende staat. Volledige tracklist op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro. Thuisbezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer van Fleetwood mac. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 17,50Moniek21 jun. '19Meer
 • PLACEBO - Once More with Feeling: Singles 96-04 (Deluxe 2CD)

  PLACEBO - Once More with Feeling: Singles 96-04 (Deluxe 2CD)

  Dit is het verzamelabum van de Britse alternative rock band Placebo. **Once More with Feeling: Singles 1996-2004** met alle singles uit de aangegeven periode en 3 nieuwe nummers I Do, Twenty Years en het mooie Protège-Moi. Dit is de Deluxe versie met een bonus disc waarop nog eens 10 remixen, door uiteenlopende artiesten als Tony Sanchez, Timo Maas, UNKLE en Les Rythmes Digitales. Alles in uitstekende staat. De set komt met een kartonnen hoes er omheen. Tracklisten op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,90 euro. Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog meer Placebo. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 12,50Moniek21 jun. '19Meer
 • PLACEBO - Placebo, Meds & Once more: Singles (3CDs)

  PLACEBO - Placebo, Meds & Once more: Singles (3CDs)

  Dit zijn 3 studioalbums van de Britse alternative rock band Placebo. Je koopt: -**Placebo**, het debuut uit 1996. Met de radiohits Teenage Angst, Nancy Boy en Bruise Pristine. -**Meds**, het 5e album, uit 2006, met o.a. Because I Want You. -**Once More with Feeling: Singles 19962004** is het greatest hits album uit 2004 met alle singles uit de aangegeven periode en 3 nieuwe nummers I Do, Twenty Years en het mooie Protège-Moi. Alles in uitstekende staat. Tracklisten op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,90 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog  meer, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 15,00Moniek21 jun. '19Meer
 • JEFF BUCKLEY - Mystery white boy (deluxe 2CDs)

  JEFF BUCKLEY - Mystery white boy (deluxe 2CDs)

  **Mystery White Boy: Live '95-'96**, is het live album van Jeff Buckley dat, postuum na zijn vroegtijdige overlijden in 1997, werd samengesteld uit opnamen van de tour ter ondersteuning van Grace, zijn debuutplaat uit 1994. De nummerkeuze is van Jeffs moeder Mary Guibert. Dit is de deluxe, 2CD versie, verpakt in een hard cover boekje. Op de bonus disc 3 extra live tracks, That's All I Ask (van Nina Simone) en 2 Buckley originals Lover, You Shouldve Come Over en So Real (opgenomen in Nighttown, Rotterdam). Alles in uitstekende staat. Tracklisten staan op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Jeff Buckely, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 15,00Moniek21 jun. '19Meer
 • JEFF BUCKLEY - Grace, Mystery, Sweetheart & Olympia (5CDs)

  JEFF BUCKLEY - Grace, Mystery, Sweetheart & Olympia (5CDs)

  Dit zijn 4 albums van Jeff Buckley. Je koopt -**Grace**, het indrukwekkende debuut (1994) -**Sketches for My Sweetheart the Drunk** (1998) is een verzameling van 21 nummers, verdeeld over 2CDs, waaraan Jeff werkte ten tijde van zijn verdrinkingsdood, en welke bedoeld waren voor de opvolger van Grace. -**Mystery White Boy: Live '95-'96**, is het live album van Jeff Buckley dat, postuum werd samengesteld uit opnamen van de tour ter ondersteuning van Grace. -**Live a lOlympia** (2001) bevat de opnamen van 2 shows op 6 en 7 juli 1995 in dit beroemde theater in Parijs. Komt in een mooie uitklapbare digipack. Alles in uitstekende staat. Tracklisten staan op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,90 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Jeff Buckely, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 25,00Moniek21 jun. '19Meer
 • VAN MORRISON - The best of vol. 1, 2 & 3 (4CDs; 66 tracks)

  VAN MORRISON - The best of vol. 1, 2 & 3 (4CDs; 66 tracks)

  Dit is de ultieme verzamelcollectie welke de gehele carriere van Van Morrson bestrijkt. Met verdeeld over 4 CDs opnamen van -Them (o.a. Gloria, Here comes the night, Baby please dont go, Its all over now baby blue), -uit de Bang years (Brown eyed girl), -van zijn klassieke 70s albums (o.a. Jacky Wilson said, Moondance, Sweet thing, Domino, Wild night) -tot aan de vaak meer jazzy en soundscape getinte nummers uit de latere jaren (Have I told you lately, het prachtige Hymns to the silence, In the garden, A sense of wonder). Op volume 3 ook veel aandacht voor duetten, waaronder niet eerder uitgebracht werk samen met Tom Jones en met Bobby Bland. Verder een keur aan zeer uiteenlopende artiesten: bluesmannen als John Lee Hooker, Jimmy Witherspoon, Junior Wells en BB King, longtime friend Georgie Fame, The Chieftains natuurlijk, Lonnie Donegan, Ray Charles en Carl Perkins. In totaal op deze 4 discs 66 tracks. De set is in uitstekende staat. Tracklisten allemaal op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,90 euro. Bezorging in België is duurder 7 euro (4,20 euro zonder jewel case). Ik heb nog veel meer van Van the Man. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 25,00Moniek21 jun. '19Meer
 • THE SMITHS - Best... & "Singles" (CD)

  THE SMITHS - Best... & "Singles" (CD)

  Dit zijn 2 verzamelaars van de toonaangevend Britse gitaarband The Smiths uit Manchester. Met het bepalende duo Morrissey en Johnny Marr. De band die niet alleen opviel met hun heerlijke tijdloze gitaarnummers. Maar ook vanwege de zeer artitieke verzorging van alles wat ze uitbrachten en de soms fantastische titels van hun nummers. Kies maar welke van de 2 je wilt. -**"Singles"** bevat 18 nummers, van Hand oin glove en This charming man, tot aan Girlfriend in a coma en There is a light that never goes out. Prachtig allemaal. -**Best...** bevat 14 nummers. Niet in chronolgische volgorde. De cds zijn beide in uitstekende staat. De prijs (7 euro) is per stuk. Volledige tracklist op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro. Bezorging in België is duurder, 7 euro, of 4,20 euro indien zonder de jewel case verzonden. Ik heb nog meer van The Smiths en van Morrissey solo. Kijk even verder op de site of stuur een mailtje.

  Ophalen
  € 7,00Moniek21 jun. '19Meer
 • AYREON - Actual fantasy (Revis.) (Deluxe 2CD; 5.1 surround)

  AYREON - Actual fantasy (Revis.) (Deluxe 2CD; 5.1 surround)

  Ayreon is het indrukwekkende muziekproject van Hagenees Arjen Lucassen, voorheen actief als gitarist in de rockbands Bodine en Vengeance. In Ayreon, een band die vooral in de studio bestaat, combineert Lucassen een mix van metal en progressieve rock. Dit, **Actual fantasy**, is zijn 2e album, uit 1996. Het betreft een heruitgave, vrijwel alles opnieuw opgenomen, uit 2004. Waarin naast het album op CD nu nog een DVD aan toe is gevoegd met de 5.1 surround mix van het album, de originele versie van het album en een videoclip. De set is in nieuwstaat. Tracklisting op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging)

  Ophalen
  € 20,00Moniek21 jun. '19Meer
 • BOB DYLAN - The freewheelin' Bob Dylan (SACD)

  BOB DYLAN - The freewheelin' Bob Dylan (SACD)

  Dit is het 2e Dylan album **The freewheelin' Bob Dylan** uit 1964, met de beroemde hoesfoto van een nog hele jonge Dylan samen met zijn New Yorkse vriendin Suze Rotolo. Dylan was nog geen 21 toen hij deze nummers opnbam. Zijn doorbraak met eigen nummers die al snel tot de pop/rock klassiekers gerekend konden worden: Blowing in the wind, Girl from the north country, Masters of war, A hard rains a-gonna fall en Don't think twice its all right. SACD en verpakking in uitstekende staat. Volledige tracklist op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 2,49 euro. Thuisbezorging in België is duurder 4,20 euro. Ik heb nog meer Bob Dylan. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 20,00Moniek21 jun. '19Meer
 • TIM BUCKLEY - Morning glory (Anthology 2CD)

  TIM BUCKLEY - Morning glory (Anthology 2CD)

  **Morning glory: The Tim Buckley anthology** is een compilatie album van singer songwriter Tim Buckley. De 2CDs geven een mooi overzicht van de beste nummers van de vader van Jeff Buckley. De compilatie bevat materiaal uit de vele fasen van de carrière van Buckley, en bevat bijv een niet eerder uitgebrachte versie van zijn meest bekende nummer Song to the siren, zoals uitgevoerd in 1968 in het TV programma van The Monkees. De hoes foto is trouwens van Linda McCartney. De set is nog helemaal nieuw. Tracklist staaT op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Jeff Buckely, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 15,00Moniek21 jun. '19Meer
 • JEFF BUCKLEY - The Grace EP's (Deluxe set w/ 5CDs)

  JEFF BUCKLEY - The Grace EP's (Deluxe set w/ 5CDs)

  Grace, uit 1994, is het belangrijkste album dat er van Jeff Buckely is uitgebracht. Zijn debuut destijds, hetgeen een verpletterende indruk maakte. Voordat hij de opvolger klaar had kwam Jeff al veel te vroeg door verdrinking te overlijden. In deze 5CD Boxset zijn de opnamen verzameld die destijds op 5 maxis zijn uitgebracht. De maxis zelf zijn nu nauwelijks nog te vinden. Zulke grote verkoopsuccessen waren het destijds nog niet. Bovendien zijn er maar 3 commercieel te koop geweest. De andere 2 waren alleen voor promotionele doeleinden verspreid. In totaal 19 nummers, waarvan er 12 niet eerder verkrijgbaar waren. De set komt in een dubbele kartonnen box, met daarin de e.p.'s allemaal in hun originele hoezen, aangevuld met een boekje met toelichtingen. Het gaat om de volgende maxis -Live at Peyote Radio Theatre (3 nummers) -So real (3 live opnamen van de VPRO uit Nighttown, Rotterdam feb 1996) -Live from the Bataclan (Paris), 4 tracks) -The Grace e.p. (titelnummer +4) -Last goodbye (titelnummer +3) Alles in nieuwstaat. Tracklisten staan op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Jeff Buckely, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 25,00Moniek21 jun. '19Meer
 • JEFF BUCKLEY - Grace (Deluxe set w/ 3CDs)

  JEFF BUCKLEY - Grace (Deluxe set w/ 3CDs)

  Dit is het belangrijkste album dat er van Jeff Buckely is uitgebracht, Grace, uit 1994. Zijn debuut destijds, hetgeen een verpletterende indruk maakte. Voordat hij de opvolger klaar had kwam Jeff al veel te vroeg door verdrinking te overlijden. Op deze deluxe heruitgave van Grace, naast het originele album op disc 1 (remastered), aangevuld op disc 2 met 12 outtakes die het album niet haalden, afwijkende versies en een cover (live) van Kick out the jams (MC5). Tenslotte zit er in deze set ook een DVD met een docu The making of Grace, 5 videoclips en de discografie van Jeff. De set komt in een uitklapbare digipack, prachtig verzorgd zoals altijd bij deze Legacy series. In uitstekende staat. Tracklisten staan op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Jeff Buckely, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 20,00Moniek21 jun. '19Meer
 • JEFF BUCKLEY - Live at Sin-e (Deluxe 3CDs)

  JEFF BUCKLEY - Live at Sin-e (Deluxe 3CDs)

  Dit is de deluxe uitvoering van wat oorspronkelijk als 4 tracks e.p. in 1993 is uitgebracht. **Live at sin-é** zijn 2 cluboptredens ter voorbereiding op het opnemen van zijn meest bekende album Grace. Deze Legacy edition is een 2-disc set (één voor elk concert), plus een bonus DVD met fragmenten van Jeff solo elektrisch in de Sin-é club. Vroege versies van nummers die later zouden verschijnen op het album Grace, met inbegrip van Lover you should have come over, Grace, Leonard Cohens Hallelujah en Unforgiven (later omgedoopt tot Last goodbye) evenals tal van covers, variërend van Nina Simone, Van Morrison, Led Zeppelin, Bob Dylan en Nusrat Fateh Ali Khan. Op de DVD staat een interview met Jeff en de opnamen van 3 nummers (live). De set komt in een uitklapbare digipack, prachtig verzorgd zoals altijd bij deze Legacy series, en met een hard plastic hoes er omheen. In uitstekende staat. Tracklisten staan op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (Ned). Bezorging in België is duurder 7 euro. Ik heb nog veel meer Jeff Buckely, kijk mijn andere veilingen er op na, of vraag het mij via de mail.

  Ophalen
  € 20,00Moniek21 jun. '19Meer
 • RAMMSTEIN - Liebe ist fur alle da (Deluxe 2CD box)

  RAMMSTEIN - Liebe ist fur alle da (Deluxe 2CD box)

  Dit is de deluxe uitvoering van **Liebe ist fur alle da**, het meest recente studioalbum van Rammstein. Toch is het album al weer ruim 7 jaar oud, uit 2009. De band is niet heel erg productief...Het album zorgde bij release voor nogal wat ophef in Duitsland, en mocht niet aan minderjarigen verkocht worden. Met name vanwege de tekst van Ich tu dich weh. Daarop verscheen (ook) een gecensureerde versie zonder dat nummer. Maar dit is de deluxe versie met ook het omstreden nummer er op. En een bonusdisc met nog 4 nieuwe nummers en een orkestrale versie van Roter sand. Prachtig verzorgd. Dat kan je aan Rammstein wel overlaten. Komt als een vele malen uitklapbare digipack, verpakt in een kartonnen boxje. Alles in uitstekende staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 eur. Bezorging in België is duurder 7 eur. Ik heb nog veel meer Rammstein. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 20,00Moniek21 jun. '19Meer
 • METALLICA - Live shit: Binge & Purge (3CD&2DVD)

  METALLICA - Live shit: Binge & Purge (3CD&2DVD)

  **Live Shit: Binge & Purge** is het eerste live album van de metalband Metallica, en gelijk een flinke box vol. Deze set bevat 3 CDs met opnamen van de optredens in Mexico-Stad op 25/26/27 februari en 1 en 2 maart 1993, tijdens de Nowhere else to roam Tour. Daarnaast zitten er ook 2 DVDs in de box. De eerste bevat de opnamen van de volledige setlist van de concerten in januari 1992 in San Diego tijdens de Wherever we may roam Tour. De tweede DVD heeft de opnamen van augustus 1989 in Seattle tijdens de Damaged justice Tour. De set komt in een hele dikke ingenieuze jewel case, die weer verpakt is in een kartonnen boxje. Alles in uitstekende staat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,90 euro. Verzenden naar Belgiè is duurder, 7 euro via UPS. Ik heb nog veel meer Metallica. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 35,00Moniek21 jun. '19Meer
 • STING - Sacred love (SACD)

  STING - Sacred love (SACD)

  **Sacred love** is het 7e studio album van Sting, uit 2003. Met daarop het duet met Mary J. Blige in Whenever I say your name, waarmee een Grammy award gewonnen werd. Ook is er een samenwerking met sitar speler Anoushka Shankar op het nummer The book of my life. En de Spaanse flamenco gitarist Vicente Amigo speelt mee op het nummer Send your love. Dit is de SACD versie. In een mooie digi-pack en met 2 extra nummers ten opzichte van de regulier verkrijgbare cd: The shape of my heart en Like a beautiful smile. De SACD is in uitstekende staat. De volledige tracklijst staat op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging) zijn 2,49 euro. Thuisbezorging in België kost 4,35 euro. Ik heb nog veel meer van the Police en ook van Sting solo. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden

  Ophalen
  € 12,50Moniek21 jun. '19Meer
 • POLICE - Every breath you take: The classics (SACD)

  POLICE - Every breath you take: The classics (SACD)

  Dit is de SACD van het verzamelalbum **Every breath you take: The classics** van The Police, met hun 14 allerbekendste nummers, van Roxanne tot aan de single mix van Dont stand so close to me. De SACD kom in een digi-pack. Alles in uitstekende staat (vrijwel nieuw). Tracklist op de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging) zijn 2,49 euro. Thuisbezorging in België kost 4,35 euro. Ik heb nog veel meer van the Police en ook van Sting solo. Kijk mijn andere advertenties er op na, of vraag het mij met een mailtje.

  Ophalen
  € 27,50Moniek21 jun. '19Meer
 • DEPECHE MODE - Playing the angel (SACD

  DEPECHE MODE - Playing the angel (SACD

  **Playing the angel** is het 11e studioalbum van de Britse elektronische rockband Depeche Mode. Uit 2005, en met de singles Precious, A pain that Im used to, Suffer well en John the revelator erop. Dit is de SACD uitvoering, met naast het reguliere album ook een DVD met het hele album nogmaals in 5.1 Surround sound Kwaliteit, een docu Making the angel, 2 clips en een fotogalerij.. De set is in uitstekende staat en komt in een zgn super jewel case. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via Postnl (thuisbezorging) zijn 3,32 euro (of 2,49 zonder jewel case). Bezorging in België is duurder 7 euro (4,20 euro zonder jewel case). Ik heb nog meer van Depeche Mode. Kijk mijn andere advertenties er ma

  Ophalen
  € 15,00Moniek19 jun. '19Pijnacker, NL
 • PAUL SIMON - Verzameling van 4 albums (4CDs)

  PAUL SIMON - Verzameling van 4 albums (4CDs)

  Vorig jaar zomer de afscheidstournee van Paul Simon. Dit is een mooie verzameling van zijn werk. Misschien  om nog even na te genieten?. Drie albums uit zijn solo catalogus en nog een Simon and Garfunkel album erbij. Je koopt: -**Songs from The Capeman** het 9e solo studio album van Paul Simon, uit 1997. Het bevat de door Somin zelf opgenomen versies van de nummers uit de Broadway musical die hij destijds schreef en produceerde. Met een dwarsdoorsende van zijn muziekale gesachiedenis, dus doo-wop, pop, rock n roll en wereldmuziek (Puerto Rico, waar de musical speelt). -**One Trick Pony**, het 5e solo studio album, uit 1980. Dat was destijds de opvolger van het zeer succesvolle Still Crazy After All These Years. Tegelijk met het album kwam ook de speelfilm met dezelfde titel uit, waarin Simon ook een rol had. Veel dezelfde nummers als op de sounstrack, maar wel afwijkende versies. Dit album wordt ook wel gezien als de aanzet tot de wereldmuziek van Graceland en Rhythm of the saints, waar Simon een paar jaar verder zo enorm veel succes mee had. Best bekende track is uiteraard Late in the Evening. -**You're the One** uit 2000 is de opvolger van Capeman, en aanzienlijk succesvoller. Simon kreeg oa een Grammy nominatie hiervoor. -**Bookends** is het 4e studio album van Simon & Garfunkel. Uit 1968, en met klassiekers als America, Old friends, Mrs. Robinson, A hazy shade of winter en At the zoo er op. Alle CDs zijn in uitstekende staat, zowel de discs als de verpakking. De Capeman uitgave is een pr o motie uitgave, zie de foto. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,90 euro . Bezorging in België is duurder 7 euro via UPS. Ik heb nog veel meer Simon and Garfunkel. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen of Verzenden
  € 20,00Moniek19 jun. '19Pijnacker, NL
 • SIMON & GARFUNKEL - The Columbia recordings (boxset 5CDs)

  SIMON & GARFUNKEL - The Columbia recordings (boxset 5CDs)

  Dit is de boxset **The Columbia recordings** met het volledige studiowerk van Simon and Garfunkel. Alle 5 de albums zijn aanwezig, in kartonnenhoesjes, met een dik boek met alle info, foto's en de tracklistings. -Wednesday morning, 3 A.M. (1964) -Sounds of silence (1966) -Parsley, sage, rosemary & thyme (1966) -Bookends (1968) -Bridge over troubled water (1970) Alle albumszijn voorzien van veel bonus tracks, vaak demos of alternatieve versies, maar ook de b-kantjes van singles en andere non-album nummers. Vaak nog niet eerder verkrijgbaar op CD. Box en discs zijn in nieuwstaat. Verzenden of bij mij thuis (Pijnacker) ophalen. De verzendkosten via PostNL (thuisbezorging) zijn 3,90 euro (Ned). Verzending naar België kan het beste via UPS. Dat kost 7 euro. Ik heb nog veel meer Simon and Garfunkel, en Paul Simon solo. Kijk mijn andere advertenties er maar op na, of vraag gewoon met een mailtje wat ik nog meer kan aanbieden.

  Ophalen
  € 25,00Moniek19 jun. '19Pijnacker, NL
Zoekertjes door Google