Jimado
Bijna 6 jaar actief op 2dehands
Kortrijk
Home Jimado

370 resultaten voor Jimado

Sorteer op
 • 3 baby dekentjes.

  3 baby dekentjes.

  3 Baby dekentjes.Ideaal om mee te nemen of voor in een draagmand te gebruiken. 3 verschillende. Mogen apart verkocht worden aan 4 euro per stuk. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00JimadoGisterenKortrijk
 • Een splinternieuwe luiertas.

  Een splinternieuwe luiertas.

  Een splinternieuwe luiertas met verschillende toebehoren.Om op de rug te dragen. Tas bevat een luierkussen.Een tasje voor het flesje en nog andere kleine zakjes. Binnenin zitten ook verschillende vakjes om alles netjes op te bergen. Kleur: rood met grijze tinten erop. Deze werd nooit gebruikt.Is splinternieuw.Nieuwprijs was 100 euro. Graag nog 50 euro hiervoor. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes in mijn winkeltje.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Jimado15 jun. '19Kortrijk
 • en luiertas van het merk KIPLING

  en luiertas van het merk KIPLING

  Een luiertas van KIPLING.Met een schouderriem en ook nog 2 apart riemen om aan de kinderwagen te klikken.Gaat dicht met een rits.Binnenin ook nog aparte verdeel zakjes om alles netjes te kunnen opbergen. In de luiertas zit ook nog een luierkussen. Kleur: Donkerblauw. Nieuwprijs was 80 euro. Niet zoveel gebruikt geweest. Niet rokers gezin en huisdiervrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 35,00Jimado15 jun. '19Kortrijk
 • Een roze babybadje.

  Een roze babybadje.

  Een babybadje . Kleur: roze Aangekocht in dream baby. Niet zoveel gebruikt.(vlug gebruik gemaakt van het grote bad) Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes in mijn winkeltje.

  Zo goed als nieuw Ophalen
  € 10,00Jimado15 jun. '19Kortrijk
 • Een PERICLES kinderwagen omvormbaar tot buggy.en toebehoren.

  Een PERICLES kinderwagen omvormbaar tot buggy.en toebehoren.

  Kinderwagen om vormbaar tot buggy Van het merk PERICLES . bestaat uit een draagmand en buggy.Buggy kan in 2 richtingen geplaatst worden.Handvat in de hoogte verstelbaar. Er zit een voetenzak bij om lekker warm te zitten in de buggy.Het witte matje in de buggy is speciaal tegen het zweten.Voor de draagmand is er ook een donsdekentje met overtrekje aanwezig(geen foto). .Er zijn ook 2 regenhoezen bij 1 voor draagmand en 1 voor buggy. In het pakket zit ook de adapter bij voor maxi cosi.De draagmand kan in de auto veilig vastgeklikt worden door middel van veiligheidsriempjes .De draagmand zit nog in de originele doos van de kinderwagen.Mooi ingepakt. Er zit ook nog een lakentje bij met sloopje van het merk PERICLES. En een SPLINTERNIEUWE LUIERTAS met toebehoren.(zie foto's) Niet rokers gezin en huis diervrij. Prijs bespreekbaar.Een mooi bod is welkom.(zonder toebehoren 150 euro met toebehoren 195 Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen
  € 195,00Jimado15 jun. '19Kortrijk
 • Een stoomschaal voor de microgolfoven.

  Een stoomschaal voor de microgolfoven.

  stoomschaal met rooster om te gebruiken in de microgolfoven. Kleur:schaal is blauw met een witte rooster. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado14 jun. '19Kortrijk
 • Een dienblad met expressokopjes. (splinternieuw.)

  Een dienblad met expressokopjes. (splinternieuw.)

  Een dienblad met 4 splinternieuwe expresso tasjes met een bijpassend schoteltje. Ieder tasje heeft een ander kleur.Het dienblad is in hout. Deze worden verkocht wegens geen gebruik ervan.Ze zijn echter nooit gebruikt geweest. Kleur: de tasjes zijn 1 oranje 1 rood 1groen en 1 blauw. De schoteltjes zijn wit. Ideaal om te geven als een geschenkje. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 10,00Jimado14 jun. '19Kortrijk
 • Een SPLINTERNIEUWE tupperware aperitifschaal

  Een SPLINTERNIEUWE tupperware aperitifschaal

  Een splinternieuwe aperitief schaal. Schaal is verdeeld in drie vakken en in het midden kan een potje staan met deksel op. Kleur: schaal is wit potje in de midden is groen met wit deksel op. Merk: TUPPERWARE. Word verkocht wegens dubbel.(splinternieuw.) Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Jimado14 jun. '19Kortrijk
 • Een zelfgemaakt hemdje voor een jongen van 4-5 jaar.

  Een zelfgemaakt hemdje voor een jongen van 4-5 jaar.

  zelfgemaakt hemdje met lange mouwen voor jongen. maat 4-5 jaar . Is gemaakt in een fluwijn stof. Nog zeer mooi. Niet rokers gezin en huisdier vrij.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 5,00Jimado13 jun. '19Kortrijk
 • Een jongens trui met een kap.Maat 110-116.

  Een jongens trui met een kap.Maat 110-116.

  Een trui met lange mouwen en een kap voor een jongen.Vooraan op de trui zit een zak genaaid. Kleur: trui is grijs blauwe en zwarte letters erop. Maat: 110-116. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 3,00Jimado13 jun. '19Kortrijk
 • Een jongens t - shirt met lange mouwen.Maat 98-104.

  Een jongens t - shirt met lange mouwen.Maat 98-104.

  Een t - shirt met lange mouwen voor een jongen. Kleur: t - shirt is rood en heeft een tekst print van voor staan met een klein schildje erbij.Op de ellebogen zitten sier lapjes genaaid.Kraagje is bruin. Maat: 98-104. Merk: WE. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 2,00Jimado13 jun. '19Kortrijk
 • Een Jongens t - shirt met lange mouwen.Maat 110.

  Een Jongens t - shirt met lange mouwen.Maat 110.

  Een t - shirt met lange mouwen voor een jongen. ter hoogte van de ellebogen zitten 2 sierlapjes. Kleur:t - shirt is bruin en de hals heeft een grijs boordje. Er staat ook een print tekst op. Maat: 110-116. Merk: WE. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 2,00Jimado13 jun. '19Kortrijk
 • Een jongens t - shirt met lange mouwen.Maat 104.

  Een jongens t - shirt met lange mouwen.Maat 104.

  Een t - shirt met lange mouwen voor een jongen. Kleur: Bestaat uit 3 kleuren: donkerblauw vooraan de hals en schouders zijn bordeaux en de mouwen gaan over in het grijs. Maat: 104. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 2,00Jimado13 jun. '19Kortrijk
 • Een wekkertje.

  Een wekkertje.

  Een klokje.Werkt op batterijen. Met licht en geluid. Merk: LITLE TIKES Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado12 jun. '19Kortrijk
 • Een mobiele telefoon.

  Een mobiele telefoon.

  Een mobiele telefoon.Werkt op batterijen. Met licht en geluid. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 2,00Jimado12 jun. '19Kortrijk
 • Stapelpotjes.

  Stapelpotjes.

  Potjes om toren mee te bouwen 2 verschillende torens. Prijs: 1 euro per torentje. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 1,00Jimado12 jun. '19Kortrijk
 • 2 speelgoed auto's

  2 speelgoed auto's

  Een set van 2 auto's.ideaal voor peutertjes Bestaat uit een vrachtwagen en en betonmolen. Maakt geluid als je ermee schud. Merk: FISHER PRICE. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes in mijn winkeltje.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado12 jun. '19Kortrijk
 • Een speeltje van v - tech

  Een speeltje van v - tech

  Een speelgoedje.Kiekeboe boerderij. Werkt op batterijen. Veel felle kleurtjes. Merk: V - TECH. Niet zoveel mee gespeeld geweest. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes in mijn winkeltje.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 5,00Jimado12 jun. '19Kortrijk
 • muziek molentje.

  muziek molentje.

  Een molentje.Duw op de knop vanboven en de muziekmolen begint te spelen. Werkt op batterijen. Met felle kleurtjes. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado12 jun. '19Kortrijk
 • Een lichtgevend en muziekmakend popje.

  Een lichtgevend en muziekmakend popje.

  Een popje die licht geeft in het donker .Door op het maantje te drukken op haar buik licht het gezichtje van de pop op. Kan ook muziek spelen. Werkt p batterijen. Kleur: blauw met groen. Merk: PLAYSKOOL. Niet rokers gezin en huisdiervrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 5,00Jimado11 jun. '19Kortrijk
 • Een muziekbeertje

  Een muziekbeertje

  Een muziek beertje.Trek van onder aan het hendeltje en er speelt muziek. Kleur: roze. Merk: NICOTOY. Zeer weinig gebruikt geweest wegens te veel. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes in mijn winkeltje.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado11 jun. '19Kortrijk
 • Speeltje voor aan de maxi cosi.

  Speeltje voor aan de maxi cosi.

  Een splinternieuw babyspeeltje om aan de maxi cosi of aan de draagmand te hangen. Zit nog in de verpakking.Werd nooit gebruikt wegens dubbel.Kan met het blauw haakje rond de maxi cosi of aan de kap van de kinderwagen geknepen worden. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes in mijn winkeltje.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 5,00Jimado11 jun. '19Kortrijk
 • Verschillende dames t - shirts. Verschillende prijzen.

  Verschillende dames t - shirts. Verschillende prijzen.

  Verschillende dames t - shirts en topjes.Verschillende prijsjes. Sommigen zijn nog nieuw en andere bijna nooit gedragen. Foto 1 :groepsfoto. Foto 2 :zwart topje van JBC. Maat XL. Prijs 2 euro. Foto 3 : Oranje topje van JBC. Maat XL. Prijs 2 euro. Foto 4 t - shirt wit met rode lijntjes.Nog SPLINTERNIEUW.Maat L.Prijs 4 euro. Foto 5 :t - shirt wit met blauwe streepjes.Maat L.Prijs 3 euro. Foto 6 : T -shirt wit gebloemd. Maat XL.Prijs 3 euro. Foto 7: T - shirt bruin gebloemd.Maat XL.Prijs 3 euro. Foto 8: T - shirt Beige kleur.Maat XL.Prijs 3 euro. Foto 9 : t - shirt gebloemd splinternieuw.Maat 42.. Prijs 4 euro. Foto 10: Topje.Maat XL.Mag weg voor 2 euro. Foto 11: Splinternieuw topje.Mag weg voor 4 euro Mogen apart verkocht worden. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  Prijs o.t.k.Jimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een (feestelijk jurkje.Maat 104.(gereserveerd)

  Een (feestelijk jurkje.Maat 104.(gereserveerd)

  Een winterjurkje met mouwtjes niet over de schouders gaan.Gaat dicht met een rits achteraan. Kleur: rood met zwarte tinten. Maat: 104. Merk: BEL &BO. Is nog zeer mooi. weinig gedragen geweest. (slechts 1of 2 keer) Niet roker gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  GereserveerdJimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een jurkje met lange mouwen.Maat 104-110.

  Een jurkje met lange mouwen.Maat 104-110.

  Een jurkje met lange mouwen.Gemaakt in een goed rekbare stof. Kleur: Zwart met witte stipjes. Maat: 4-5 jaar. Merk: H&M. Nog zo goed als Nieuw. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen
  € 5,00Jimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een jongnstrui.Maat 110-116.

  Een jongnstrui.Maat 110-116.

  Een trui voor een jongen met een ronde hals. Kleur: Blauw met witte strepen afwisselend. Maat: 110-116. Merk: H&M. Nog heel mooi. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een jongenstrui.Maat 110-116.

  Een jongenstrui.Maat 110-116.

  Een trui voor een jongen. Kleur: Trui is blauw met een print erop. Maat: 110 116. Merk: H&M. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een jongenshemdje met bijpassende gilet.Maat 110.

  Een jongenshemdje met bijpassende gilet.Maat 110.

  Een 2 delig setje voor een jongen bestaande uit een hemd met lange mouwen en een gilet. Kleur: het hemdje is wit en de gilet is zwart. Maat: Het hemdje is maat 110.De gilet is maat 110-116. Merk: Hemdje is van LA REDOUTE.Gilet is merkloos. Niet rokers gezin en huisdier vrij

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 6,00Jimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een jongenshemdje met korte mouwen.Maat 110.

  Een jongenshemdje met korte mouwen.Maat 110.

  Een jongens hemdje met korte mouwen.Op de mouwen zitten 2 sierknoopjes genaaid. Kleur: Wit afgewerkt met blauwe knpen en onderaan ook een kleine blauwe print. Maat: 110. Merk: BEL& BO. Zo goed als nieuw.Misschien 1 keer gedragen. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado9 jun. '19Kortrijk
 • Een jongenshemdje met korte mouwen.Maat 110.

  Een jongenshemdje met korte mouwen.Maat 110.

  Een jongenshemdje met lange mouwen.Mouwen kunnen kort gemaakt worden door een lintje vast te maken met een knoopje op de mouw. Kleur: Wit met blauwe en grijze motiefjes..Op de borstzak staat een kleine print van MICKEY. Maat: 110. Merk: C&A. Niet rokers gezin en huisdier vrij. Bekijk gerust ook mijn andere zoekertjes.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 4,00Jimado9 jun. '19Kortrijk