Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console

€ 1.749,00
5734 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Soort:
Materiaal
Website:
www.fitness24.be/Life Fitness/Materiaal

Omschrijving

Als grootste Life Fitness dealer van de Benelux beschikt Fitness24.be over het grootste assortiment professionele Life Fitness apparatuur. Wij streven naar de hoogste service en bieden deze Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display demomodel aan inclusief gratis deskundige levering en installatie op de door u aangewezen locatie. Daarnaast heeft u op dit toestel garantie aan huis door de officiële Life Fitness garantie service. Life Fitness ligfiets recumbent Cycle R3 Track console display demomodel Fitness24.be heeft het grootste aanbod in nieuwe en gebruikte fitnessapparatuur van de Benelux. We zien u graag in de grootste fitness showroom van de Benelux met een totaal oppervlakte van 2500m2 aan high-end fitnessapparatuur. Hier staan we klaar om u te voorzien van een specialistisch advies waarbij u de toestellen direct zelf kunt testen en vergelijken.

Fitness24.be beschikt over de Beste Prijs Garantie, mocht u dit toestel elders goedkoper zien, dan zorgen wij voor een scherpere prijs!

Wij nemen het leveren en installeren volledig bij u uit handen. Onze monteurs zorgen ervoor dat het toestel gratis bij u aan huis wordt geïnstalleerd op de door u aangewezen locatie.

Fitness24.be is officieel gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, uw waarborg voor veilig kopen op internet. Bekijk het officiële beoordelingsplatform Trustpilot, hoe andere klanten onze service met een 9 beoordelen!

Één van onze specialisten spreken? Neem contact op met:

E: info@fitness24.be | T: +32(0)78 484 512

Meer informatie of direct bestellen? Klik dan op onderstaande link:
Direct aankopen?
Bezoek de website
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.