Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters: Tuin en TerrasHoutskoolbarbecuesVerwijder filters
Sorteer op

Welke accessoires heb ik nodig voor een geslaagde barbecue?

Het belangrijkste is natuurlijk een degelijk barbecuestel, maar het is aan te raden ook te zorgen voor een spatel, tang en vork. Ook de nodige grillroosters en een goede thermometer kunnen van pas komen.

Waar kan ik een barbecue kopen?

Barbecuestellen zijn te koop in de meeste doe-het-zelfzaken, grotere supermarkten... Of neem een kijkje op 2dehands.be als je er één op de kop wil tikken voor een prikje.

Wat zijn goede recepten voor de barbecue?

Neem eens een kijkje op het internet voor leuke recepten of zoek op 2dehands.be naar een goed kookboek in de rubriek kookboeken.

Hoeveel kost een elektrische barbecue?

Een elektrische barbecue is ongeveer even duur als een gewoon barbecuestel, maar je hebt er wel geen houtskool of briketten voor nodig.

Hoeveel verbruikt een barbecue op gas?

Een gasfles van 10 liter kost zo'n 35 euro en je kan er ongeveer twintig keer drie uur lang mee barbecueën. Dat komt neer op 60 eurocent per uur.

Wat is de beste buitengrill?

Dat hangt ervan af of je een appartement met balkon of een grote tuin hebt én van je persoonlijke voorkeuren. Op een balkon in een appartementencomplex is een gasgrill vaak niet toegestaan, waardoor je automatisch uitkomt bij een elektrische grill. Als je een grote tuin hebt is een gasgrill wel een optie. Je hebt qua gerechten meer opties op een gasgrill dan op een compacte elektrische grill, maar je moet wel regelmatig de gasfles vervangen.

Wat is de beste tijd om een grill te kopen?

Voor het kopen van een grill kun je het beste wachten tot het lekkere weer voorbij is. Verkopers willen niet de hele winter opgescheept zitten met grills die ze niet kunnen verkopen en zullen ze na het buitenseizoen met korting aanbieden. Op 2dehands.be vind je altijd grills tegen aantrekkelijke prijzen.

Welk merk grill is het beste?

Veel mensen zijn het erover eens dat de grills van Weber en Big Green Egg tot de allerbesten behoren. Kijk hier eens voor een tweedehands exemplaar van deze topmerken.

Waar kun je barbecues kopen?

Klik hier voor aantrekkelijk geprijsde nieuwe barbecues. Voor zo goed als nieuwe barbecues kun je hier kijken.

Hoeveel kost een barbecue-grill?

De prijs van een barbecue-grill is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de grootte en de brandstof. De goedkoopste barbecues op houtskool zijn tweedehands vaak al voor minder dan 10 euro te koop. Luxe barbecues van populaire merken kunnen echter al snel een paar honderd euro's kosten.