Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Informatie

Boordstenen kopen: een goede oplossing voor je gazon of vijver

Groeit je gazon erg snel en moet je de zijkant vaak trimmen? Als je boordstenen langs je gazon legt, blijft het er langer verzorgd uitzien. Bovendien oogt je tuin met boordstenen meteen netjes . Je kunt boordstenen ook plaatsen naast je oprit om te vermijden dat de klinkers verschuiven. Verder zullen deze borduren aan de rand van je vijver of zelfs je zwembad eveneens goed passen. Ga op zoek naar allerlei soorten borderranden en meer tegen een lage prijs. Ook voor tuinbenodigdheden als tegels en palen kun je natuurlijk terecht.

Hier kun je onder andere bielzen, paaltjes en een borderrol kopen

Wanneer je eenmaal hebt beslist om borduren te kopen, moet je een aantal aanvullende keuzes maken. Een eerste vraag die je jezelf moet stellen, is welk materiaal je verkiest. Hout en beton zijn natuurlijk de traditionele materialen, maar ook natuursteen en kunststof behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens kun je de borderrand kopen die het meest aan je wensen en behoeften voldoet. Kies je voor een houten borderrol, betonnen bielzen of borduren in kunststof? Deze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Geef je tuin een make-over en leg borderranden op maat.

Waar kan ik borduren kopen?

Borduren vind je in de meeste tuin- en doe-het-zelfzaken, maar kijk ook eens op 2dehands.be voor aantrekkelijk geprijsde borduren.

Hoeveel kosten borduren in beton?

Tweedehands borduren in beton kun je vaak al kopen voor een bedrag rond de 5 à 10 euro per stuk. Je kan er vinden op 2dehands.be.

Welke borduren gebruik ik best in de tuin?

Kunststof borduren zijn erg duurzaam. Bovendien zijn ze een stuk lichter dan de klassieke betonnen of natuurstenen borduren en hebben ze vaak een handig bevestigingssysteem waarmee ze aan elkaar kunnen worden vastgemaakt.

Hoe lang zijn stenen bielzen?

Bielzen voor in je tuin zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wil je aan de slag met tweedehands spoorwegbielzen, dan kun je uitgaan van een lengte van 2,60 meter.

Wat is de beste manier om bielzen te verven?

Omdat houten bielzen vaak met beits zijn behandeld, zal verf meestal niet goed hechten aan de bielzen. Als je houten bielzen wilt verven, verwijder dan eerst de beitslaag, behandel de bielzen vervolgens met een primer en gebruik ten slotte een verfsoort voor buiten.