Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Waar kan ik behang kopen?

Je vindt aantrekkelijk geprijsd behang in een meubelzaak of online, bijvoorbeeld op 2dehands.be.

Hoe kan ik gemakkelijk behang verwijderen?

De traditionele manier om normaal behang te verwijderen is het los te weken met water. Gebruik voor het weken warm water en een spons, en vervolgens een spatel om het behang van de muur te halen. Een andere manier is om een stoommachine te gebruiken om het behang los te stomen. Dit zal over het algemeen sneller gaan dan met warm water. Als je vinylbehang wil verwijderen zul je het behang voordat je gaat weken eerst moeten behandelen met een prikroller, omdat dit type behang een waterdichte structuur heeft.

Welk behang past het best in de kinderkamer?

Voor kinderkamers is behang in vrolijke kleuren en met afbeeldingen erg leuk. Kijk hier bijvoorbeeld eens voor blauw behang, of hier voor roze behang.

Welk materiaal heb ik nodig om zelf te behangen?

Dit zijn de belangrijkste materialen die je nodig hebt om zelf te behangen: - een behangtafel om behang in te smeren met behanglijm;
- een trap om het behang van boven naar onder mee op te hangen;
- een schaar om overtollig behang af te knippen;
- behanglijm;
- 2 behangborstels: 1 voor het insmeren van het behang of de muur, en 1 om het behang na te strijken;
- 2 emmers: 1 voor het mixen van behanglijm en water (tenzij je kant-en-klaarlijm gebruikt ), de andere emmer vul je met lauw water om vlekken te verwijderen;
- potlood: voor het tekenen van de lijnen waarlangs je het behang ophangt;
- waterpas: voor het loodrecht uitzetten van de lijnen.

Hoeveel kost zelfklevend behang?

De prijs van zelfklevend behang is afhankelijk van verschillende factoren zoals materiaal en afwerking. Zelfklevend behang is al verkrijgbaar voor een prijs van rond de 20 euro per 5 meter.