Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters:
Sorteer op

Hoe maak je het toetsenbord van je computer schoon?

Maak de kabel van het toetsenbord los van de computer en schud het toetsenbord ondersteboven uit om stukjes vuil los te maken. Vervolgens kun je met een spuitbus perslucht of met een wattenstaafje met isopropyl de overige vuilresten verwijderen. Ten slotte kun je een pluisvrije doek gebruiken om het helemaal schoon te maken.

Hoeveel kost een computertoetsenbord?

Een gewoon toetsenbord is niet erg duur, maar een gamingtoetsenbord kan wel een hoog kostenplaatje hebben. Je kunt ook een tweedehands toetsenbord kopen vanaf € 1.

Wat zijn de verschillende soorten computertoetsenborden?

Misschien denk je bij het horen van 'computertoetsenbord' spontaan aan de standaardversie, maar er zijn ook ergonomische toetsenborden, flexibele toetsenborden, mechanische toetsenborden en draadloze toetsenborden. Bovendien kunnen toetsenborden ook ingedeeld worden in AZERTY en QWERTY.

Wat is het verschil tussen een toetsenbord en een toetsenpaneel?

Een toetsenpaneel is een deel van een toetsenbord (vaak gaat het bijvoorbeeld om een numeriek toetsenpaneel, dat enkel cijfers en mogelijk enkele symbolen bevat).

Hoeveel soorten toetsenpanelen zijn er?

Toetsenpanelen voor computers zijn voornamelijk numerieke toetsenpanelen. Ook betaalmachines en geldautomaten hebben toetsenpanelen.