Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op
Je hebt gezocht in

Optische apparatuur | Verrekijkers

.

Hoe kies je een verrekijker?

Voor algemeen gebruik is een verrekijker met 8x-12x vergroting meer dan voldoende. Als je de verrekijker wilt gebruiken om vogels te spotten of in een omgeving met weinig licht, kies dan voor een verrekijker met een grote lens.

Waar kun je een verrekijker kopen?

In speciaalzaken vind je vast een goede verrekijker, maar online heb je eveneens een grote keuze aan tweedehands verrekijkers, die een fractie van de originele aankoopprijs kosten, maar vaak nog in goede conditie zijn.

Wat is de beste verrekijker?

De beste verrekijker op de markt is de Steiner Safari Ultrasharp 10x26, die 10x vergroot, comfortabel in de hand ligt en een goede focuscontrole heeft.

Wat is beter: een telescoop of een verrekijker?

De eerste vraag die je moet stellen, is wat je ermee gaat doen. Als je vooral vogels en dieren beter wilt zien, dan kies je best een verrekijker, want die hang je eenvoudig om je nek en heb je dus altijd bij de hand. Voor sterrenkijken en fotografie is een telescoop beter omdat je zo heldere, scherpe beelden krijgt.

Wat is de krachtigste verrekijker?

De Sunagor Mega Zoom 30-160x70 is de krachtigste verrekijker en heeft spectaculaire functionaliteiten: 30x-160x vergroting, gepantserde behuizing van rubber en een hoogwaardige BAK-4-lens.