Lasercut / engrave / 3D-print service

Bewaar
N.v.t.
131 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort dienst:
Overig

Omschrijving

Beste, bent u een echte maker die allerlei verschillende projecten wil realiseren, maar u heeft niet de benodigde materialen? Dan is deze Lasercut / engrave / 3D-print service iets voor u. Ik heb namelijk al enkele jaren ervaring met 3D-printen en laser snijden/graveren, en heb in die jaren al enkele projectjes succesvol tot stand gebracht (zie foto's).

Met de laser cutter kunnen diverse onderdelen in verschillende materialen uitgelaserd worden tot diktes van wel 5mm! Zo kunnen er voor de modelbouwers onder ons bv. wingribs of dergelijke uitgelaserd worden in balsa of triplex. Ook is het mogelijk om lasersnijden en graveren te combineren, zo kan er bv. een logo van uw bedrijf uitgelaserd worden in plexiglas (zie voorbeeld op de foto's). Het personaliseren van bepaalde cadeau's is ook een mogelijkheid, zo kan er bv een foto op een houten oppervlak gegraveerd worden.

Met de 3D printer is het mogelijk om aan rapid prototyping te doen. Zo kan u van een ontwerp naar tastbaar product gaan in enkele dagen tijd. Heeft u niet de nodige kennis/ervaring om zelf een product te ontwerpen? Geen probleem, hiervoor bied ik mijn jarenlange ervaring met 3D cad software aan om uw onderdeel uit te tekenen tegen een voordelig tarief. Soms is het zelfs niet eens nodig om zelf een 3D model uit te tekenen, u kan altijd eens kijken op diverse 3D-model websites of hetgeen dat u zoekt hierop te vinden is. Een van de meest bekende websites: www.thingiverse.com

Enkele technische gegevens van de 3D-printer en laser cutter:

3D-printer:
-Max bouwvolume van 300 x 300 x 380 mm
-geaccepteerde bestanden zijn stl-files met de extentie .stl
-alle modellen worden geprint met PLA in diverse kleuren zoals bv: zwart, blauw, rood, oranje, naturel wit, glow in the dark wit (gelieve te informeren voor de momenteel beschikbare kleuren).
-Mogelijkheid om te printen met laaghoogtes van 0.1mm (zeer hoge qualiteit).

Laser cutter:
-lasercut/engrave oppervlak van 350 X 220 mm
-De laser cutter kan hout en plexiglas snijden tot 5mm dikte alsook papier, dik karton, stof, leer ... .
-graveren van diverse houtsoorten en kunststoffen is ook mogelijk, dit op instelbare dieptes. U kan altijd bij mij informeren of uw materiaal graveerbaar/snijbaar is.

Als u nog vragen heeft kan u mij altijd contacteren via mail of via de chat van 2dehands.be

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 20 februari 2014
  • Beveren Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.