De wetenschap van zelfrealisatie - Swami Prabhupãda

Bewaar
€ 10,00
45 x bekeken sinds
Soort/Genre:
Spiritualiteit
Conditie:
Nieuw
ISBN:
90 7074 230 6
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands

Auteur: Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupãda

Ingebonden boek, in gloednieuwe staat. 380 blz. Afmetingen: H 215 mm x B 142 mm. Uitgever: The Bhaktivedanta Book Trust. Jaar: 2007. De vermelde verkoopprijs is exclusief de verzendingskosten.

Het boek bevat prachtige afbeeldingen in kleuren, een verklarende woordenlijst en een overzicht van de uitspraak van de sanskriettekens.

Uit de inhoud:
- De wetenschap van de ziel
- Een spiritueel leraar kiezen
- De oorsprong ontdekken
- Krsna en Christus
- Yoga beoefenen in de moderne tijd
- Spirituele oplossingen voor materiële problemen
- Terug naar de eeuwige religie
- Volmaaktheid bereiken.

Is er een wetenschap die ons kennis verschaft over ons werkelijke zelf? Wat is die methode? Is de zogenaamde materiële vooruitgang de oplossing voor onze problemen?
Er zijn verschillende methoden van zelfrealisatie, maar volgens de Vedische wijsheid van India is er voor het huidige tijdperk de eenvoudige methode van het Krsna-bewustzijn, de wetenschap om ons oorspronkelijke bewustzijn te laten herleven en zo gelukkig te worden.
De wetenschap van zelfrealisatie behandelt de tijdeloze Vedische kennis zoals die duizenden jaren lang door grote wijzen is overgedragen. In alle interviews, lezingen, essays en brieven die in dit boek zijn gebundeld, spreekt Srila Prabhupada met verbazingwekkende helderheid en kracht. Hij toont aan hoe belangrijk de wetenschap van zelfrealisatie is voor onszelf en voor de wereld van vandaag.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 19 september 2011
  • Gent (Oost-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.