2 koloms hefbrug RSF 4,2T volautomatisch - prijs incl. BTW

Bewaar
€ 1.590,00
9174 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Gereedschap
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

ALLE INFO EN AFMETINGEN: WWW.AUTOHEFBRUG.BE

Prijs inclusief BTW

Levering België: €99,-

Levering Nederland: €125,-

De keuze van de professionelen. Voor een efficiënte werking van uw werkplaats.
Ideaal voor het heffen van personenwagens, zware SUV’s en bestelwagens met lange wielbasis.

Dankzij de veilige 4-punts volautomatische ontgrendeling hoeft u geen rekening meer te houden met de ontgrendeling. Alles gebeurt automatisch. U bedient enkel de knop voor het stijgen en die voor het dalen.

Zoals al onze autohefbruggen is deze hefbrug volledig conform de onlangs verstrengde EN-1493 norm en komt ze met een geldig CE-attest en alle bijhorende documenten. Deze brug garandeert een veilige werkomgeving en bij professioneel gebruik kunt u deze hefbrug zonder probleem laten keuren door een erkend keuringsorganisme.

Dankzij de hefhoogte van 2m wordt werken onder deze hefbrug ook comfortabel voor al wie groot is. Deze hefbrug heeft tussen de kolommen een vrije breedte van 3,01m ter hoogte van de wielen en 3,39m ter hoogte van de spiegels.

De vier draagarmen schuiven drievoudig uit en zijn ver open te zetten om inrijden in krappe ruimtes te vergemakkelijken. Deze draagarmen reiken ver genoeg om ook (bestel)wagens met lange wielbasis te heffen. Controleer het bereik van de armen vooraleer u bestelt. Deze tekening vindt u terug bij de afbeeldingen. De hefpads zijn traploos in hoogte te regelen en de draagarmen zijn voorzien van voetbeschermers. Ter hoogte van de deuren zijn rubberen deurbeschermers voorzien.

De binnenkant van elke kolom wordt afgeschermd door een afdekplaat die de hydraulische zuiger en bijhorend loopwerk beschermt tegen bijvoorbeeld lasspatten of slijpgensters maar ook bijdraagt tot de veiligheid.

Wij zijn al 9 jaar exclusief importeur van RSF hefbruggen en hebben alle kennis in huis.

Met Nederlands BTW nummer betaalt u geen BTW! (€1590,- wordt €1314,05 !)

Bezoek onze website en bestel meteen: www.autohefbrug.be

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 8 augustus 2009
  • Gent (Oost-Vlaanderen)
  • ******14741
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.