herstelling motor sprinter

Bewaar
€ 2.800,00
1282 x bekeken sinds
Automerk:
Mercedes-Benz
Conditie:
Gebruikt
Onderdeel:
Motorblok

Bij eco-motors bent op de beste plaats voor een volwaardige revisie van uw automaat of handgeschakelde versnellingsbak en motoren . Om de juiste oorzaak te vinden en op te lossen is het belangrijk dat we op voorhand een grondige diagnose kunnen stellen. De in- en uitbouw van een versnellingsbak of kan ook bij ons gebeuren. Dit is allemaal mogelijk in ons eigen werkhuis.

eco-motors is al meer dan 10jaar gespecialiseerd in de revisie van motoren voor . Wij beschikken over de meest uitgebreide en hoogtechnologische uitrusting op de markt. Hierdoor kunnen wij steeds aan elke vraag, hoe complex ook, voldoen.
Ons team bestaat uitsluitend uit ervaren technici die voortdurend bijgeschoold en opgeleid worden. Hierdoor staan wij aan de top van de Belgische onafhankelijke revisiebedrijven. eco-motors is actief in nagenoeg alle sectoren waar dieselmotoren gebruikt worden.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 8 juni 2010
  • Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen)
  • *****40807
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.