dag pauwoog
Meer dan 12 jaar actief op 2dehands
Brugge
Home dag pauwoog

403 resultaten

Sorteer op
 • boek: als de ooievaar komt - Carine Steverlynck

  boek: als de ooievaar komt - Carine Steverlynck

  Het boek bestaat uit drie delen: verliefd zijn, trouwen en kinderen krijgen. Er wordt een reis gemaakt door de tijd van 1920 tot 1975 waarbij informatie uit vele bronnen en studies wordt beschreven en vergeleken, over alle mogelijke aspecten. Het geheel wordt aangevuld met interviews met zestig vrouwen uit drie verschillende generaraties. Het boek volgt tevens de levenscyclus van de vrouw. Er zijn diverse voor zich sprekende zwart-witfoto's en -tekeningen. Een leuk boek voor een ieder die over de geschiedenis en de ontwikkeling op dit gebied meer wil weten. Achterin bevinden zich een selectieve bibliografie en een overzicht van geciteerde bronnen.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: Marguerite Yourcenar, de regie van een leven

  boek: Marguerite Yourcenar, de regie van een leven

  Een biografie; auteur: josyane savigneau; uitgeverij kritak 1991 - 555 blz - zeer goede staat - paperback - degelijke en lijvige biografie over de schrijfster yourcenar, die in 1987 in de verenigde staten overleed nadat de franstalige auteur meer dan 40 jaar in dit land had gewoond. De journaliste en publiciste savigneau tracht een onopgesmukt beeld te geven van de vrouw die zelf al gedeeltelijk haar leven had beschreven in de drie delen van le labyrinthe du monde (vertaald in het nederlands). De auteur van de biografie slaagt hierin dank zij een gedetailleerde en goed gedocumenteerde kennis van het leven van yourcenar, en dank zij een terecht kritische houding ten opzichte van haar bronnen. Het boek bevat een notenapparaat, een bibliografie van de boeken en artikelen van én over yourcenar, en een index; het laat zich makkelijk lezen en blijft ongetwijfeld lange tijd een standaardwerk over de bekende schrijfster. De uitstekende vertaling is aangevuld met een bibliografie van in het nederlands verschenen werken.

  Gelezen Ophalen
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: fossielen : het ontstaan, prepareren en rangschikken

  boek: fossielen : het ontstaan, prepareren en rangschikken

  In de reeks: natuurgids - tekst van frank h.t. Rodes, hubert s.zim en paul r. Shaffer, bewerking door dr. J.h. Van voorthuysen; uitgeverij delphi 1993 - 160 blz - in zeer goede staat - deze natuurgids is een uitstekend hulpmiddel bij het bestuderen van fossielen; het boek is door deskundigen geschreven; het geeft een gedetailleerde beschrijving van tal van fossielsoorten; bovendien wordt er ruim aandacht geschonken aan het ontstaan, prepareren en rangschikken van de fossielen; onmisbaar bij de studie ervan.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: Roeselaarse smaakmakers - Vincent Vanhoorne

  boek: Roeselaarse smaakmakers - Vincent Vanhoorne

  Uitgeverij bibliodroom 2013, 175 blz, als nieuw - roeselare en smaak, de twee zijn even onafscheidelijk als het zout- en pepervaatje’, klinkt de openingszin van het boek roeselaarse smaakmakers. In het boek gaat vincent vanhoorne langs bij zestien roeselarenaren die op hun manier smaak geven aan de stad. Het gaat om bekende namen als hobbykok claudia allemeersch of sterrenchef tim boury van het gelijknamige restaurant, maar ook bedrijven als de reo veiling, soubry en brouwerij rodenbach. Bij de zestien namen zitten ook enkele verrassingen: mensen die met hart en ziel bezig zijn aan hun product, maar daarom niet altijd in de schijnwerpers lopen (louis donck -rudi ghequire-véronique ameye - marc verstraete en tine claeys - ann vansteenkiste-rudy pattyn - johan deweer en dominique steyaert - kris goegebeur - jean-pierre vyncke - bart vandaele - jean geebelen). In het boek vertelt iedereen zijn verhaal, al dan niet gecombineerd met recepten en tips.

  Zo goed als nieuw Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: Madame Bovary - Flaubert (Franse versie)

  boek: Madame Bovary - Flaubert (Franse versie)

  Uitgave 'livre de poche' nr. 713 - 1983, 541 Pag's - goede staat - de liefde moet `als een orkaan uit de hemel komen , vindt emma rouault, die op het meisjespensionaat gezwijmeld heeft bij het lezen van de uiterst dweperige geschriften die daar de ronde deden. Maar haar behoefte aan een vurige liefde wordt niet vervuld in haar huwelijk met een goedmoedige plattelandsdokter charles bovary. Ook de gepassioneerde buitenechtelijke relaties waarin zij zich vol overgave stort schenken haar niet het geluk waarvan ze droomt. Flaubert tekent met een scherp oog voor de fijnere gevoelens het leven van een vrouw die te gronde gaat aan haar illusies; deze roman over de vrouw van een goedaardige plattelandsdokter die door haar romantische fantasieën en haar schrale leven tot uitspattingen en tot zelfmoord wordt gedreven is een klassiek werk uit het 19e-eeuwse realisme. Flaubert levert ingehouden, venijnige kritiek op clichés uit de romantiek en de oppervlakkige beleving van weelde, en op de scheiding tussen het dagelijks bestaan en een verondersteld verheven, gelukzalig universum. Deze kritiek is nog steeds actueel en de ironie van flaubert blijft effectief, ook daar waar het optimistische vooruitgangsgeloof van de verlichting het doelwit is

  Gelezen Ophalen
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: ik wil niet sterven aan de XXste eeuw- Dirk Barrez

  boek: ik wil niet sterven aan de XXste eeuw- Dirk Barrez

  Ondertitel: over leven in de 21ste eeuw - uitgeverij globe 1999 - 238 pag's - zeer goede staat - nooit meer rustig slapen. Dit riskeert u na het lezen van dit boek. Grote troost, u weet dan wel waarom u niet kunt slapen. De auteur maakt een reis langs de talrijke problemen die de mensheid vandaag ontmoet. Van de kosovo-oorlog tot de dioxine-crisis. Voor wie niet wil sterven aan de twintigste eeuw geeft de auteur de sleutels voor de volgende eeuw, en die zijn soms heel verrassend, zoals het basisinkomen van een kwart euro per dag voor alle zes miljard mensen op deze aarde. Dirk barrez is een realist met een gefundeerd pleidooi voor een wereld die duurzamer, democratischer en eerlijker is. Dirk barrez, als journalist verbonden aan een actualiteitenprogramma van de vlaamse televisie, heeft een schokkend en onthutsend, maar tegelijkertijd realistisch boek geschreven. Hij laat zien hoe slecht de mensheid en de aarde er aan het begin van de 21ste eeuw voorstaan. Op een zeer toegankelijke en lezenswaardige wijze schetst hij de grote problemen van vandaag de dag: vernietiging van het milieu, aantasting van de integriteit van de mens (klonen, genetische manipulatie), strijd om schaarse grondstoffen, overbevolking en vluchtelingenproblematiek, de schrikbarende sociaal-economische tegenstellingen tussen 'rijk' en 'arm', oorlog en conflict, gewelddadig fundamentalisme etc. Zware en complexe problemen worden met heldere voorbeelden geillustreerd. Het schier oneindige overzicht van problemen zou de lezer in vertwijfeling en moedeloosheid kunnen achterlaten, maar de auteur draagt ook antwoorden en oplossingen aan.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: Diana's boys - Christopher Andersen

  boek: Diana's boys - Christopher Andersen

  Christopher andersen schreef een ontroerende biografie van de twee beroemdste prinsen ter wereld: diana's boys. Zijn boek bied een genadeloze kijk achter de schermen van het britse koningshuis, waar traditie en decorum nog altijd een verstikkende rol spelen en uiten van emoties taboe is.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: Elseviers gids van de Europese vogels

  boek: Elseviers gids van de Europese vogels

  Alle vogels van europa, noord-afrika en het midden-oosten; uitgeverij elsevier - 4de druk; auteurs: hermann heinzel/richard fitter/john parslow - 324 blz - goede staat - harde kaft

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • kleurrijk rugzakje - Inca patroon

  kleurrijk rugzakje - Inca patroon

  Hoog 35 cm - breed 29 cm - zeer goede staat

  Zo goed als nieuw Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • mooi (feest-)jurkje merk Turnover- Small- zwart

  mooi (feest-)jurkje merk Turnover- Small- zwart

  2 lagen - bovenlaag is doorzichtige stof (maar blikdicht door de onderlaag dus) - smalle, verstelbare schouderbandjes - de bovenlaag van het rokje is geborduurd met beige-motiefjes liggen bovenop de stof - v-hals - maat 36 maar eerder 38 - meten is weten: afmetingen onder de armen 40 cm totale lengte 92 cm (bovenstukje 54 cm schouderbandjes inbegrepen - rok 38 cm-heupbreedte 47 cm (niet-gecentreerd model) - zeer correcte staat

  Zo goed als nieuw Verzenden
  € 10,00dag pauwoogVandaagBrugge
 • authentieke massief houten mand voor de pluk - Puttony

  authentieke massief houten mand voor de pluk - Puttony

  Uniek stuk ; artisanaal gemaakt - bestaat uit verticale schrootjes op 2 plaatsen samen gehouden - werd gebruikt in de wijnbouw - (druiventeelt) -zeer stevig en decoratief bv als houtmand bij de haard of kachel- hoog 42 cm, diameter 42 cm - houten bodem - in zeer goede staat een puttony is (lett. Houten bak) gebruikt om aszú druiven in te leggen bij het maken van tokaji. Hungarian name for a wooden butte with 24 to 28 kg botrytised berries vroeger ging het zo bij de aszú-bereiding: je had een houten vat van 136 liter (een zogenaamde gönc). In dat vat gooide je 3-6 kuipjes (puttony = 25kg) geplukte, verschrompelde druiven. Je vulde de gönc met jonge wijn of most. Dat betekende: hoe meer kuipjes (puttonyok) met druiven je in de gönc gooide, hoe zoeter je wijn werd. Tegenwoordig geeft het aantal puttony-s aan hoeveel suiker (oftewel: gram restsuikers per liter) de wijn bevat. Foto 1 en 2 zijn afbeeldingen van hoe de mand die te koop staat eruit ziet. Foto 3 is een voorbeeld van hoe een soortgelijke mand in de tijd gebruikt werd

  Gebruikt Ophalen
  € 90,00dag pauwoogVandaagBrugge
 • stoere, lederen vintage bottines - veterboots Breakers

  stoere, lederen vintage bottines - veterboots Breakers

  Maat 43 - gebruikte staat - genuine leather uppers - good year - welt construction - oil & chemical resistant outsole

  Gedragen Ophalen
  € 15,00dag pauwoogVandaagBrugge
 • Wulfeniet kristalletjes - Touissit Marokko

  Wulfeniet kristalletjes - Touissit Marokko

  Okergeel 2,5 x 2 cm ongeveer - geen matrix aanwezig - 2 stukjes 10 gram + 2 gram

  Ophalen
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek + CDR : praktisch webdesign

  boek + CDR : praktisch webdesign

  Met dreamweaver, flash, fireworks en photoshop uitgegeven door academic service; auteur erik mansvelders, 2001 - 764 pag's - uitstekende staat; het eerste deel behandelt de verschillende elementen van een website, u leert hoe u teksten in een html-pagina plaatst en hoe u deze tekst een bepaald uiterlijk kunt geven. U leert afbeeldingen te bewerken en te optimaliseren voor gebruik in een webpagina, en het maken van animaties, tabellen en frames. In het tweede deel leert u deze elementen te combineren tot een functionele en goed vormgegeven website. Een eigen website maken: veel mensen zijn er al aan begonnen en sommigen verdienen er nu een goede boterham mee. Dit mooi ingebonden boek neemt de lezer bij de hand en gaat uitgebreid en rustig uitleggen hoe zoiets te realiseren is. Vakjargon wordt snel toegelicht en de nodige plaatjes houden de lezer op de rails. Het moge reeds duidelijk zijn: dit boek lees je typend achter de pc en niet in de luie stoel! Het eerste deel van het boek behandelt de technisch noodzakelijke zaken en in het tweede deel komt het design aan de beurt. Er komen enkele softwarepakketten om de hoek kijken, maar dat is opgelost door een cd-rom bij te voegen met de noodzakelijke demoversies. Pas inzetten als het noodzakelijk is, want na 30 dagen zijn ze dood! Verder wordt uitgebreid gebruik gemaakt van windows, maar dat zit op vrijwel elke pc. Al met al is het boek via genoemde trucs lekker compleet voor iemand met een moderne pc en een netwerkaansluiting. Aan de hand van de vele oefeningen zult u op praktische wijze een in alle opzichten goede website bouwen. Deze oefeningen worden begeleid door een groot aantal oefenbestanden op de cd-rom. Daarnaast treft u alle afbeeldingen in full-colour aan op de cd-rom, evenals alle programma's (sommige in een probeerversie) die u nodig hebt om de oefeningen uit te voeren en te bekijken. Erik mansvelders schrijft sedert meer dan twaalf jaar boeken en cursussen over interactieve (multi)media in het algemeen en over aanverwante onderwerpen zoals audio, video en grafische toepassingen. Tien jaar geleden startte hij een bedrijf dat zich richt op het produceren van interactieve media

  Zo goed als nieuw Ophalen
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • brochures Israël - Palestina

  brochures Israël - Palestina

  Israël-palestina: geschiedenis van het conflict de israëlische vredesbeweging 2 brochures (23 pag's elk)uitgegeven door actieplatform palestina 2003;

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogVandaagBrugge
 • boek: handboek voeding van basisconcepten....

  boek: handboek voeding van basisconcepten....

  ... Tot metabolisme ; uitgeverij acco 2017, 338 blz, goede staat, auteurs: stefaan de henauw, vicky de pretre, christophe matthys, ann meulemans, erika vanhauwaert, kathleen van landeghem, marleen van loo; het handboek voeding is een unieke samenwerking tussen docenten van verschillende belgische universitaire instellingen en hogescholen. De materie wordt op een hybride manier aangereikt aan de lezer: deels op papier, deels digitaal. In dit papieren deel krijgt de lezer een uitgebreid overzicht van de basisconcepten en principes die relevant zijn voor humane voeding. In het digitale deel, terug te vinden op het online leerplatform sofia, wordt dieper ingegaan op praktische toepassingen en op recente wetenschappelijke bevindingen. De combinatie van papier en digitaal leerplatform laat de auteurs toe om telkens in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in het domein van voedingsleer. Het handboek voeding is modulair opgebouwd. De eerste module spitst zich toe op algemene aspecten van de voedingsleer die studenten moeten beheersen. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de verschillende macronutriënten, water, alcohol en de verschillende micronutriënten. Dit boek besteedt ook aandacht aan stoffen in onze voeding waarvan de functie vaak nog niet of niet helemaal gekend is - de zogenaamde bioactieve voedingstoffen - en staat stil bij de rol van de microbiota in relatie tot het menselijke voedingspatroon. De verschillende modules bestaan telkens uit een combinatie van het boek en het digitale platform.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • boek: liedjesboek van Jules + CD

  boek: liedjesboek van Jules + CD

  Uitgeverij zwijsen, 2de druk, 2010  met medewerking van marc lauwers, erna leten (auteur), kris kuypers (auteur), sofie potargent (auteur) annemie berebrouckx (illustrator) in dit liedjesboek met cd vind je 34 kleuterliedjes terug. De dagdagelijkse onderwerpen zijn herkenbaar voor de doelgroep: moe zijn, moeten plassen, honger hebben, kusjes geven, zich wassen. Sommige gaan over gevoelens, zoals verdriet hebben, andere dan weer over de fantasie van spelende kinderen: mijn popje leeft, ik ben een prins, enzovoort. In het boek staan de liedjesteksten met partituren en gitaarakkoorden, herkenbaar geïllustreerd met kleurrijke prenten uit de verschillende jules-boekjes. De melodieën en het ritme zijn gevarieerd en gaan van swingende salsamuziek tot slaapmuziekjes. De vrouwenstem klinkt soms wat schel er er zit ergens een valse noot, maar laat dat zeker de pret niet bederven. Meezingen en dansen is de boodschap. Een vrolijk geheel dat een aanwinst is voor elke kleuterklas, maar ook voor thuis.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • boek: Pippi Langkous met al haar kleurige avonturen in één

  boek: Pippi Langkous met al haar kleurige avonturen in één

  In één groot boek vol tekeningen van carl hollander; auteur: astrid lindgren; uitgeverij ploegsma, 4de druk 1985, 206 blz , goede staat ; pippi langkous is het sterkste meisje van de wereld. Ze woont helemaal alleen in villa kakelbont. Nou ja, helemaal alleen ... Haar paard en haar aapje meneer nilsson wonen er ook nog. Pippi doet alles anders als andere kinderen. Zo slaapt pippi moet haar voeten op het kussen. 'dat doen ze in guatemala, dat is de enige manier om te slapen,' zegt pippi dan! De grote meneren en mevrouwen van de stad vinden het niet kunnen, zo'n meisje van negen alleen in een huis. Ze vinden dat pippi naar een kindertehuis moet, maar als pippi hoort dat je daar geen paarden en apen mag hebben, piekert ze er natuurlijk niet over. 'dan moeten jullie de kinderen voor jullie kindertehuis maar ergens anders vandaan halen,' zegt pippi dan!

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • 2 mappen Samson & Gert

  2 mappen Samson & Gert

  Zonder krantjes; zeer stevige mappen om in op te bergen - in goede staat

  Zo goed als nieuw Ophalen
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • houten kaders/lijsten

  houten kaders/lijsten

  1/om foto of schilderijtje in te lijsten - geen rugzijde, geen haakje - goede staat - overmeten 31,5 cm x 26 cm x 2,7 cm- glas is 24,5cm x 18 cm tricolor buitenzijde vergrijsd wit - zeer smal goudkleurig biesje - binnenkader kastanjebruin 2/ 35 cm x 28,50 - kleur den naturel 3/ 24 cm x 19 cm - 2 stuks - zwart geschilderd 4/ 17,5 cm x 12,4 cm - groen geschilderd 5/ 16,5 x 16,5 - donkerbruin 6/kader met beertje - afmetingen 20,5 cm x 16 cm voor foto van 13,5 cm x 8,5 cm; materiaal: steen; redelijk zwaar, meer dan een halve kilo; geen glas voor de foto maar kunststof bescherming - perfecte staat + 2 miniatuurtjes metaal - gratis bij aankoop

  Gebruikt Ophalen
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • mouwloos vestje van Bitte Kai Rand - Copenhagen

  mouwloos vestje van Bitte Kai Rand - Copenhagen

  Maat 42 - mokka bruin - afmetingen (meten is weten) - onder de armen 42 cm - middenrug 50 cm - zwart gevoerd - als nieuw

  Zo goed als nieuw Verzenden
  € 9,00dag pauwoogGisterenBrugge
 • CD Island Blues - Entre ciel et mer

  CD Island Blues - Entre ciel et mer

  Various ‎– island blues - entre mer et ciel label: network medien ‎– 21.292 Format: cd, compilation, longbox country: germany released:2002 genre:latin, blues, folk, world, & country tracklist 1-1 –baco bwana 1-2 –nawal al djalilu 1-3 –jean émilien mitodiha 1-4 –vaovy mafé 1-5 –régis gizavo malaso 1-6 –alain peters mangé pour le coeur 1-7 –danyel waro sanm ou 1-8 –titina note de mindelo 1-9 –simentera tchapéu di padja 1-10 –conjunto campesino cuyaguateje al vaiven de mi carretera 1-11 –septeto nacional sazonando 1-12 –oswin chin behilia bendishon disfrasá 1-13 –kali aline volé longbox met 1 cd (één ontbreekt) met uitgebreid boekje in verschillende talen

  Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • boek: ontmoetingen met engelen - Doreen Virtue

  boek: ontmoetingen met engelen - Doreen Virtue

  Ondertitel: ware verhalen van engeleninspiratie - uitgeverij forum 2008 -287 blz - goede staat - doreen virtue (1958) is een amerikaanse schrijfster en aan ‘folk psychology motivational speaker’. Virtue is geboren op 29 april in californië. Als kind kon ze al geesten zien en met ze communiceren. Virtue heeft angel therapy opgericht: een vorm van new age therapie die gebaseerd is op de voorwaarde dat communiceren met engelen de sleutel naar genezing is. Engelentherapeuten faciliteren genezing door hun patiënten te helpen om in contact te komen met engelen. Die engelen zullen de patiënt dan in de goede richting leiden.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • boek: haal de was maar binnen - Chris De Stoop

  boek: haal de was maar binnen - Chris De Stoop

  Aziza of een verhaal van deportatie in europa - uitgeverij de bezige bij 1996- 2de druk - 376 blz - goede staat - ook aziza, een jonge zigeunervrouw uit joegoslavië, had die dwaze droom van een beter leven in het westen. Maar het werd een nachtmerrie: zowel de politie als extreem-rechts maakten jacht op aziza om haar het land uit te zetten. Het schokkende relaas van aziza is een teken van de ommezwaai in europa. Het westen bouwt gaandeweg de infrastructuur op om honderdduizenden mensen met de sterke arm te verwijderen: speciale gevangenissen, speciale politiediensten, speciale transporten. In europa worden al meer dan 200.000 Mensen per jaar uitgewezen. In het jargon worden zij deportees genoemd. Dit boek vertelt hun belevenissen. Het zijn de horrorverhalen, de epen van deze tijd.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • boek: de erfopvolgers van de graal-Sir Laurence Gardner

  boek: de erfopvolgers van de graal-Sir Laurence Gardner

  Ondertitel: de verborgen genealogie van jezus en zijn koninklijke nazaten - tirions uitgevers 2006 - 3de druk - 528 blz - zeer goede staat - was jezus getrouwd en vader van een gezin? Wat is er dan van zijn kinderen geworden? Zijn er nog nazaten van hem in leven? De schotse genealoog laurence gardner begint waar anderen ophouden en geeft een onthullend antwoord op deze controversiële vragen. In de erfopvolgers van de graal geeft hij een gedetailleerd genealogisch overzicht van de nazaten van jezus en zijn broer jakobus, en werpt hij een heel nieuw licht op het verhaal van de bijbel. Vooral de raadselachtige figuren van maria magdalena en jozef van arimathea passeren de revue, maar ook de legenden van koning arthur, de heilige graal en de tempelridders komen in een heel ander daglicht te staan. Een uiterst knap genealogisch onderzoek, dat iedereen zal aanspreken die geïnteresseerd is in de vroege geschiedenis van de christelijke kerk en de tijd van de kruistochten.

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • vintage magazine "Esso" - Antwerpen anno 1968

  vintage magazine "Esso" - Antwerpen anno 1968

  Tijdschrift uitgegeven door esso belgium nv hoofdredactie: pierre janssen april 1968 op de kaft: de nieuwe tunnel onder de schelde vormt één der belangrijkste schakels in de e3-autosnelweg; de foto toont de onderdompeling van het derde tunnelelement verder: de technologie en de vooruitgang van europa de autosnelweg e3, ruggegraat van onze economie met foto's van de ring-werken in antwerpen arbeid en vakantie: gaat men de mens weldra beoordelen aan de hand van zijn vrijetijdsbesteding? Geschiedenis van "vakantie en vrijetijd vanaf de renaissance) met foto's vanaf 1900 (...Gesneden koek voor studenten sociologie, zou ik denken....) Olie en film: het belangrijke aandeel van petroleumderivaten in de foto- industrie nette staat

  Gelezen Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • zonnige parero-pareo-sarong-omslagdoek-top: NIEUWSTAAT

  zonnige parero-pareo-sarong-omslagdoek-top: NIEUWSTAAT

  Tinten warm oranje en roze - rechthoekig en afgezoomd - 1m80 x 1m06 cm - geen bindlinten

  Nieuw Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
 • soepel jasje Nill's collection - maat 3 - geruit

  soepel jasje Nill's collection - maat 3 - geruit

  Geruit bruin met jeansblauw - afmetingen onder de armen 50 cm, middenrug 57 - goede staat - zeer aangenaam om dragen

  Gedragen Ophalen
  € 9,00dag pauwoogGisterenBrugge
 • coupon stof - etnisch motief - katoen - NIEUWSTAAT

  coupon stof - etnisch motief - katoen - NIEUWSTAAT

  1m35 x 1 meter - kleuren warm geel en blauw

  Nieuw Verzenden
  € 5,00dag pauwoogGisterenBrugge
 • BH merk Playtex - 75B/90B- perfecte staat

  BH merk Playtex - 75B/90B- perfecte staat

  Maat eur 75b - fr 90b - als nieuw, slechts paar keer gedragen - voorgevormd - met beugel - kleur: brons met sierrand in pastel roze

  Verzenden
  Biedendag pauwoogGisterenBrugge
Zoekertjes door Google