datum (recent)
14 resultaten

hengel

hengel cresta spro match lite 9.50 +verlengdeel 10 meter

€ 200,00
0 bieding(en)
 | 
Balen

allerlei hengel sport

allerhande vis gerief,vlieg,forel,karper,snoek,feeder,match hengels,dobbers,korven,leef en schepnetten ,foudraals,kunstaas,klein,gerief enz ge…

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Bree

Match hengel

Match hengel merk: Prima,Carbon 3-delig lengte:3,9m.

€ 25,00
0 bieding(en)
 | 
Diest

Vishengel Leeda (18-09)

Match hengel Leeda 3000 Series . Lengte 13 FT -- 3,9 m . 3 delig met foudraal . Verzendkosten ten laste van de koper .

€ 20,00
0 bieding(en)
 | 
Deinze

Vishengels

Match-hengel + vaste stok en 2 molens met reserve spoelen Slechts 2x aan de waterkant geweest. Zien is kopen.....

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Zonhoven

Sportex match hengel 390

Heeft gebruikssporen maar is nog in zeer goede bruikbare staat. Verzenden zijn 10,00 euro met de post. Verzendingskosten zijn voor de koper.

€ 30,00
0 bieding(en)
 | 
Ieper

Sport & Fitness

Welkom in de sportiefste rubriek op 2dehands.be. Voetbalschoenen of een hometrainer? Hier staan duizenden sportzoekertjes voor al even sportieve prijzen. Die ‘lastige’ openingsuren van de fitness zijn geen excuus meer, want hier gebeurt het! Koop die step voordelig op 2dehands.be en train thuis wanneer het jou uitkomt. Ga je voor het eerst op skivakantie maar weet je niet zeker of latten wel jouw ding zijn? Doe dan geen zotte kosten, maar kijk hier uit naar een tweedhands snowboard en ander wintersportmateriaal. Kan je een dochter niet beslissen of ze ballerina, judoka, kunstschaatsster of voetbalster wil worden? Hier vind je voor een prikje een tutu, een judopak, schaatsen en spikes van bekende sportmerken als Adidas. En staat er in je garage heel wat sportgerief én een stoffige hengel waar niemand nog naar omkijkt? Zet het snel te koop. Of doe extra sportief en geef het gratis weg.

Toon meer