Search result

datum (recent)

14 resultaten

Forel hengel met molen

Hengel Cleveland Professional 2.70 m -15 -50 gr in zeer goede staat Molen Mitchell 440 Match in zeer goede staat verzendkosten voor de koper k…

€ 50,00
0 bieding(en)
 | 
Geel

Albatros Match levend aas hengel,

Albatros Match levend aas hengel, voor de liefhebber, deze klassieke hengel is nooit gebruikt geweest! lengte is 6,1 meter, 7 delige vintage hengel!

€ 25,00
0 bieding(en)
 | 
Overpelt

Sportex match hengel 390

Heeft gebruikssporen maar is nog in zeer goede bruikbare staat. Verzenden zijn 10,00 euro met de post. Verzendingskosten zijn voor de koper.

€ 30,00
0 bieding(en)
 | 
Ieper

hengel

hengel cresta spro match lite 9.50 +verlengdeel 10 meter

€ 200,00
1 bieding(en)
 | 
Balen

Vishengels

Match-hengel + vaste stok en 2 molens met reserve spoelen Slechts 2x aan de waterkant geweest. Zien is kopen.....

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Zonhoven

Sport & Fitness

Welkom in de sportiefste rubriek op 2dehands.be. Voetbalschoenen of een hometrainer? Hier staan duizenden sportzoekertjes voor al even sportieve prijzen. Die ‘lastige’ openingsuren van de fitness zijn geen excuus meer, want hier gebeurt het! Koop die step voordelig op 2dehands.be en train thuis wanneer het jou uitkomt. Ga je voor het eerst op skivakantie maar weet je niet zeker of latten wel jouw ding zijn? Doe dan geen zotte kosten, maar kijk hier uit naar een tweedhands snowboard en ander wintersportmateriaal. Kan je een dochter niet beslissen of ze ballerina, judoka, kunstschaatsster of voetbalster wil worden? Hier vind je voor een prikje een tutu, een judopak, schaatsen en spikes van bekende sportmerken als Adidas. En staat er in je garage heel wat sportgerief én een stoffige hengel waar niemand nog naar omkijkt? Zet het snel te koop. Of doe extra sportief en geef het gratis weg.

Toon meer