Jonge 2de hands Scootmobielen met Garantie! - ORTHOSERVICE

Bewaar
N.v.t.
3982 x bekeken sinds

Kenmerken

Vervoer:
Scootmobiel
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Wij hebben steeds jonge 2de Hands modellen van topmerken op stock!

Orthoservice aan huis is uw mobiliteitsspecialist in de regio!

Met deskundige uitleg en service staan wij u bij in de aanschaf van een 2de hands scootmobiel of de aankoop van een nieuwe scootmobiel of rolstoel.

Door onze samenwerking met een erkend bandagist is Orthoservice aan huis de enige zorgverstrekker in de regio die thuisservice kan bieden met een RIZIV tussenkomt, indien medisch verantwoord. Dit is mogelijk voor de aankoop van een nieuwe scootmobiel of rolstoel indien U in aanmerking komt. Wij zijn erkend door alle ziekenfondsen in België en het VAPH.

Er is geen tussenkomst mogelijk op 2de Hands toestellen.

Orthoservice aan huis is aanspreekpunt voor thuisservice!

Diagnose, herstel, vervangtoestel of nieuwe batterijen nodig voor uw scootmobiel of rolstoel? Dan bent U bij Orthoservice aan huis aan het juiste adres. Alle reparaties worden uitgevoerd door gekwalificeerde technologen! Wij beschikken over elektronische meetapparatuur voor batterijcontrole en testrapport mogelijkheden! Wij staan ook in voor onderhoud en herstel van uw scootmobiel of rolstoel. Ook voor nieuwe batterijen of 2de hands batterijen kan je bij ons terecht.

Wij beschikken over elektronische programmatie apparatuur voor optimale instelling voor je scooter of rolstoel!

Orthoservice aan huis is niet gebonden aan leveranciers en zoekt samen met u naar de juiste scootmobiel, of het nu gaat om 2de Hands modellen met volledig nazicht of controle of met tussenkomst!

Neem snel een kijkje op onze website

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.