Home

Tuin en Terras Zitmaaiers 19 resultaten voor 'castelgarden'

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Jouw filters: Tuin en TerrasZitmaaiersVerwijder filters
Sorteer op

Wanneer heb ik een zitmaaier nodig?

Als je een landelijke tuin hebt met een groot grasveld is een zitmaaier of een tuintractor met verstelbaar maaidek waarschijnlijk de beste optie om je gras te onderhouden: het werkt comfortabel én je bespaart er tijd mee. Een zitmaaier is interessant voor tuinen met een oppervlakte vanaf 10 à 15 are.

Wat zijn de populairste zitmaaiers?

Er zijn tientallen merken zitmaaiers. Populaire merken zijn onder meer John Deere, Honda, Stiga, Husqvarna, Toro, Kubota, Mtd, Iseki, Craftsman, Walker of Viking. Kies de maaier die het best bij jouw tuin(situatie) past, dan zit je altijd goed.

Zijn er verschillende modellen zitmaaiers?

Er zijn verschillende modellen zitmaaiers: maaiers met messen onderaan de machine, frontmaaiers met messen vooraan, zero-turnmaaiers voor een maximum aan wendbaarheid en hoogmaaiers voor hoog gras of weilanden. Ook de uitworp en opvang van de maaier en de bediening (handgeschakeld of hydrostaat

Is mijn tuin geschikt voor een grasrobot of robotmaaier?

Een grasrobot is geschikt voor tuinen vanaf 250 m2. Met een grasrobot of een robotmaaier is je gazon onderhouden en bemesten een fluitje van een cent. De robot maait automatisch wanneer jij het wil. Het versnipperde gras bemest je gazon op een natuurlijke manier en je gras droogt minder snel uit. Je programmeert hem vanop afstand én je kan hem beschermen tegen weer en wind met een eigen robotport.

Waar vind ik een tweedehands zitmaaier of grasrobot?

Als je het niet ziet zitten om je grote tuin te laten afgrazen door een kudde schapen of een koe, is een goeie grasmaaier een must-have. Op 2dehands staan er in de categorie Zitmaaiers en Robotmaaiers meer dan 1.000 interessant geprijsde zitmaaiers en robots klaar om het gras in jouw tuin binnen de perken te houden. Ontdek ze allemaal!