AL 300pro voor 2V 6V en 12V automatische acculader

Bewaar
€ 19,99
805 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Acculaders
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

MEER AUTO & MOTO PRODUCTEN IN ONZE

WEBWINKEL: www.aquariatics.be

Gratis verzending vanaf 25,00 euro

of betalen bij afhalen

info en bestellen kan op :

webwinkel: www.aquariatics.be

mail: info@aquariatics.be

+32499241082

AL 300pro voor 2V 6V en 12V automatische acculader

• 2V / 6V / 12V
• Permanent opladen

*Afmetingen 91 x 54 x 40 mm
*Gewicht [kg] 0,354
*Materiaal Plastic
*Kleur blauw
*Bedrijfsspanning 230 V / 50Hz

Beschrijving:

Deze batterijlader is ontworpen voor continu opladen en automatisch, veilig en betrouwbaar opladen van uw lood-zuur batterij.

Hiermee wordt schadelijke uitstoot voorkomen, bijvoorbeeld door normale ontlading (ongeveer 1% per dag) of door onvoldoende laadtijden (korte afstand), overbelasting (te veel verbruikers) en een mogelijk te lage laadcapaciteit van de dynamo.

De laadspanning kan worden ingesteld van 2 volt, 6 volt en 12 volt via een schuifschakelaar. Gedurende een korte periode is de lader zowel kortsluitvast als beveiligd met omgekeerde polariteit. Een omgekeerde polariteit wordt aangegeven door een LED-indicatielampje. Op deze manier bent u in staat om meteen in het voorjaar een duidelijke en krachtige batterij te starten. Deze acculader is specifiek ontworpen met betrekking tot de winterse omstandigheden, evenals voor het laden en permanent opladen van loodzuuraccu's. Het laadt de batterij op met een laadstroom van max. 300 mA. Deze laadstroom wordt automatisch aangepast aan de laadtoestand, zodat een overladen en gevaarlijke begassing op elk moment wordt vermeden.

Zodra de laatste laadspanning is bereikt, wordt de laadstroom automatisch geregeld via de elektronische besturing. Op deze manier is de batterij beschermd tegen overladen. Oplaadcontrole en polariteitsindicators geven informatie over de juiste status van de batterijlader. Deze acculader zorgt voor een zacht opladen (IU-kenmerk) en houdt op elk moment motorfietsen, auto's, klassieke auto's, schepen, campers, tractoren en uitrusting die niet voor langere tijd worden gebruikt (bijvoorbeeld in de winter) maanden), waardoor de batterij wordt beschermd tegen schadelijke diepe ontlading.

Overladen van de batterij is uitgesloten. Dit geldt ook voor onderhoudsvrije lood en lood-gel respectievelijk, exid, AHG, AGM, micro fleece en zure batterijen.

Belangrijk:
De AL 300 Pro kan zonder beperking worden gebruikt voor motorfietsen (BMW tot ongeveer bouwjaar 2005, mits er geen software-update is) die beschikken over een CAN-bussysteem.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 17 juni 2010
  • Berlaar (Antwerpen)
  • *****41082
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.