kunstwerk van Hannes D'haese tvv Give us a break

Bewaar
N.v.t.
187 x bekeken sinds

Kenmerken

Kunst:
Overig
Conditie:
Nieuw
Herkomst:
Belgie
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Hannes D’haese, zoon van wijlen dr Lecompte en beeldend kunstenaar Begga D’haese, heeft zich sinds jaren een plaats veroverd als mens en als kunstenaar met zijn kleurige werk dat de liefde voor het leven uitstraalt. Zijn werk dat het midden houdt tussen kunst en design wordt verzameld door onder andere prins Albert (Monaco), koning Willem Alexander (Nederland), prins Laurent (België), Delphine Boël, Peter Van Der Heyden (ex-Club Brugge), Phaedra Hoste, Anne De Baetzelier, minister Bourgeois, Axel Daeseleire (acteur), Gene Thomas, …
Hannes D’haese droomt van een betere wereld, een wereld die minder egoïstisch, toleranter en meer solidair is.
Hij straalt iets uit waardoor kinderen (ook onze bijzondere kinderen!) zich direct op hun gemak voelen bij hem!
Hij schonk Give us a break (vzw die zorgt voor opvang van kinderen met een beperking tijdens de schoolvakanties) één van zijn kunstwerken. Het gaat om een origineel werk (1/1) in metaal.
Daar kan U de eigenaar van worden! U kan bieden op dit werk en de hoogste bieder wordt natuurlijk eigenaar! Afsluitdatum voor deze veiling is 1 juni.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.