• 2dehands
    Veiligheidscentrum

Succesvol en veilig
handelen

2dehands bestaat al sinds 1999. Dat betekent dus al heel wat jaren ervaring op het gebied van veiligheid. Deze ervaring hebben we gekoppeld aan die van de politie. Om je te helpen met veilig handelen hebben we deze 5 stappen opgesteld.
Naar tips

Zo herken en voorkom je
WhatsApp-fraude

Wij hebben een hoop zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen genomen om fraude te voorkomen op ons platform. Oplichters proberen daarom bezoekers weg te lokken van 2dehands om ergens anders verder te handelen, bijvoorbeeld via WhatsApp. Hoe WhatsApp-fraude herkennen en voorkomen?
Lees onze tips

Veiliger betalen,
gemakkelijker verzenden

Iets verkocht? Verstuur dan een Betaalverzoek via 2dehands, gewoon met Bancontact. Dat is snel, gemakkelijk en veiliger. En met Verzenden via 2dehands verstuur je jouw product snel en gemakkelijk, met Bpost.
Lees meer

Extra beveiliging van
je account

Dankzij een beveiligingscontrole bouw je een extra zekerheid in tegen hackers. Log je voor het eerst in op een nieuw toestel vanuit een andere locatie, dan krijg je per sms een code waarmee je kunt bevestigen dat jij het bent. Heb je deze extra controle nog niet ingesteld?
Vul je telefoonnummer in

Ervaar zelf hoe makkelijk het is
met de 2dehands app