Search result

datum (recent)

4 resultaten

Radio Bulletin Elektronica

Complete serie tijdschriften Radio Bulletin elektronica vanaf 1987 tot en met 1997, ingebonden in originele mappen per jaargang. In perfecte staat !

Gratis
 | 
Wervik

bearcatscanner/ hulp gevraagd

hoi ik wil op het forum gaan maar ze vrragen de naam van het communiicatiienetwerk hulpdiensten maar ik woon in belgie maar de site is nl deze…

Gratis
 | 
Tielt

Zendamateur

Radiovrienden en fans van antennes en transceivers: hier gebeurt het! Alle benodigdheden en apparatuur voor het uitoefenen van je hobby vind je op 2dehands.be. In deze rubriek vind je zo’n 5.000 zoekertjes met tweedehands aanbiedingen voor de radiozendamateur. Knutsel je steevast je eigen radio in elkaar van oude componenten? Ben je op zoek naar een betere antenne, kabels, modules, een andere microfoon of een nieuwe voeding voor je zender? Hier vind je ondermeer een HF, VHF en UHF transceiver en materiaal van alle bekende merken zoals Kenwood, Elecraft en Flexradio. Net als meetapparatuur, lampen en masten. Ook alles voor 27 MHz is voordelig verkrijgbaar of aan te bieden in deze afdeling. En als je je grondig wil voorbereiden op een technisch examen voor je vergunning, dan staat er hier een reeks boeken en tijdschriften voor je klaar.

Toon meer