stikeez frigo / koelkast lidl eerlijke prijs!!!

Bewaar
€ 1,99
1531 x bekeken sinds

Kenmerken

Speelgoed:
Miniatuur poppetjes en figuren
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen

Omschrijving

HIERBIJ PLAATS IN DIT NOGMAALS MITS ER NOG STEEDS MENSEN BIEDEN VIA 2dehands. GEBRUIK JULLIE VERSTAND.

Om nog verder misbruik te voorkomen door de vele oplichters die via 2dehands woekerprijzen vragen voor een koelkastje van 1.99 te verkopen aan een veelvoud en om de mensen die meegaan en de prijzen opdrijven door enorme bedragen neer te leggen voor zo een frigo. Deel ik even mee dat vanaf 13/3 ze te bestellen zijn via de site van lidl zelf. AAN EEN EERLIJKE PRIJS.
Aan zij die 10tallen stuks gekocht hebben om er geld mee te verdienen op de kap van kinderen hoop ik dat he ermee blijft zitten. En aan al die 10tallen euros uitgegeven hebben en nu spijt zullen hebben van hun verloren geld! Denk 2 maal na voor je die oplichters de melk voor hun neus zet en dit gedrag in de hand werkt! Denken jullie dat het geluk van uw kinderen afhangt van een koelkastje? Denk eens na wat je samen met je kinderen had kunnen doen met die 10tallen euro.
Zucht

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 16 november 2008
  • Brugge Sint-Andries (West-Vlaanderen)
  • *****28485
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.