Super Droid R2 D2 gerangschikt op applicatie!

Bewaar
€ 150,00
99 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Titel:
Star Wars
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Super Droid R2 D2 gerangschikt op applicatie!
 (Negen in zijn doos)
het is een beetje prijzig, maar op het einde is het geen kinderspeelgoed, maar eerder een groot kind ! ;)
Hoogte 17 cm
De constructie is netjes, gedetailleerd genoeg, het maakt geen onzin. Voordat u begint, is het essentieel om de app op uw smartphone te laden.
1e start, R2D2 ontvouwt zijn zijbenen en verlaat de centrale, de kop beweegt in rotatie met kleine lampjes die goed gaan: hij is klaar om te lopen onder uw orders!
De robot is eenvoudig te bedienen na een kleine greep en download de applicatie op de telefoon. Alles is echt identiek aan wat de robot doet (klinkt en beweegt) in films. Zelfs als hij wordt gestopt, trekt hij de aandacht. Als u de applicatie op uw telefoon opent, wordt de robot onmiddellijk geactiveerd. Als je je kleine effect wilt creëren, plaats je de robot in een hoek en circuleer je hem wanneer je vrienden er zijn. Ze zullen hun ogen niet geloven!
kan eenvoudig worden geplaatst in een decoratief beeldje met prachtige afwerkingsdetails maar ook worden gebruikt als een "terrestrische drone" die de atypische bewegingen bekend kan maken uit R2D2 door de filmsaga
Bedankt voor het kijken naar mijn andere advertenties
Christophe: op 479 727 386

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.