Triconfort MT201 loungeset tuinset/ Rovergarden MT202 TRIC

Bewaar
N.v.t.
352 x bekeken sinds

Kenmerken

Regio:
Provence

Omschrijving

Triconfort MT201 loungeset tuinset/ Rovergarden MT202

TRICONFORT RIVIERA MT201 lounge tuinset met soorten 2 kussens naar keuze of met MT202 bankje :

A met 4 kussens: 3 Beige wit gestreepte kussens en andere zijde effen + 1 wit kussen als contrast/

B 4 Roodbruine kussens met dunne zwarte lijntjes en beige gestreept.

TRICONFORT: "Het witte goud van de RIVIERA." Een kostbare tuinset nu voor een relatief schijntje van de nieuwprijs TRICONFORT is de "Rolls Royce" onder de tuinmeubelen, het kostbare sublieme merk voor "the Happy few / The jetset."

De elegante collectie van Triconfort voelt zich thuis daar waar de zon op het mooist is: in strandhuizen, plezierjachten en buitenverblijven.

Creëer het sublieme gevoel met dit designmerk. Het is naast het gebruik op die plezierjachten in de tuin of op terras ook ideaal voor / bij een zwembad, daar je met een nat lijf en badkleding er comfortabel op kunt zitten ook zonder kussen door de goede ergonomische vorm, die in vele standen is te verstellen naar de lichaamsbehoefte .

TRICONFORT RIVIERA De Riviera stoelen gaan in vele standen van actieve zit stoel naar eetstoel luie stoel en ligstoel!! (zie foto) Triconfort heeft een modiale reputatie in het prestigesegment nog ver boven Rovergarden en zeker ver boven Kettler Tiffany.

Men ziet deze prestigemeubels op luxe plezierjachten en villa's vooral rond de Middelandse Zee en plaatsen als Monaco, Nice, Cannes, St. Tropez, Hollywood / California«, Florida, enz.

Naast het gebruik op schepen, in de tuin, op het terras, doen ze het ook zeer goed aan een zwembad, omdat je er met een nat lijf en natte badkleding gewoon op kunt zitten / liggen. Ook zwembadwater deert deze meubelen niet.

DESIGN: TRICONFORT is een ontwerp van de Fransman Thomas Sauvage
De meubels zijn als uitgangsbasis net als Rovergarden (en Kettler Tiffany) vervaardigd van 2 componenten kunststof en voorzien van een glanzende vuilafstotende en UV werende autolak.
De stoelen zijn nog degelijker, massiever en in vele posities te stellen en overtreffen hun con currenten en daarbij niet in de laatste plaats vanwege de prestige, allure, elegance en glamour.
Het is allemaal nog beter van kwaliteit en niet te vergeten duurzamer (want ze gaan een mensenleven mee net als een Rolls Royce) dan de gangbare tuinmeubels en bestemd voor royale villa's en schepen.

PRIJZEN:

A. Triconfort RIVIERA 4 verrijdbare loungestoelen artikelnr MT201 + kussens naar keuze met afgebeelde of andere loungetafel: vaste prijs: euro 1.250,-,-incl. de afgebeeelde rechthoekige Triconfort tafel

B Dezelfde set, met 2 stoelen en 2 zitsbankje (dus in plaats van de 2 stoelen een 2 zits bankje) is euro 50,- goedkoper = euro 1200,-

C Optie: zie voor de Barcart Euro 395,- mijn andere advertentie

( Deze set kost nieuw ca euro 10.000,- . (Triconfort set prijs: nieuwprijs volges CozyDays per 29 maart 2011: MT201Ã $ 2.914,- per stuk x 4 =$ 11.656 /1,30 = euro 8.966,- = de prijs exclusief kussens Daarbij komen nog de kussens en de tafel. = totaal ca 10.000,- )

Zoek daarvoor via google naar de prijslijst op cozydays en hieronder): De prijs die ik er voor vraag in gebruikte, maar zeer goede staat (is dus ca 86 % lager dan de nieuwprijs Dat is dus zeker ook qua prijs echt een koopje voor zo'n sublieme set).

Zoek via goog le naar alle informatie en prijzen van dit merk en bij cozydays bijvoorbeeld vind je dus zoals gezegd ook de prijzen:

Zithoogte: De zithoogte is aan de voorkant 30 + dikte kussen 8 = 38 cm en in het midden 3 cm lager de zitting loopt naar achteren schuin af naar 20+8 = 28 cm

N.b: Deze meubelen staan bij Neerpelt niet ver over de grens, bij Eindhoven in Nederland

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.