12 persoons Vakantiehuis in Sluis

€ 625,00
363 x bekeken sinds

Omschrijving

VZ741 Vakantiehuis Sluis
Vrijstaand 12 persoons vakantiehuis, met een zeer grote tuin, grenzend aan een 35 meter brede kreek met vismogelijkheden en eventueel zwemmen.

Perfect voor meerdere gezinnen of een familie-uitje, hiervoor is de groepsaccommodatie erg geschikt! Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een grote woonkamer met serre. Ook is er een sauna!
Dit Vakantiehuis is gelegen in het aantrekkelijk en gewild buitengebied van Sluis. In deze omgeving vindt U meerdere “Schansen”; dit zijn opgeworpen versterkingswerken voor de verdediging van Sluis in de 17e eeuw. Bij één van deze Schansen, de zgn. Kruisschans, vindt U ons vakantiehuis. Vanaf dit vakantiehuis ben je zo in het stadje Sluis. Sluis is een gezellig, sfeervol stadje met een rijk verleden en een internationaal Bourgondisch karakter. Voor de kinderen is de tuin ideaal om te spelen, bijvoorbeeld balsporten, in de bosjes spelen e.d.

VakantieZeeland.com is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen in de provincie Zeeland. Vakantie Zeeland heeft al ruim 15 jaar ervaring in de recreatiebranche en heeft het SGR garantiefonds keurmerk. Kies uit ruim 400 vakantiewoningen en boek gemakkelijk & veilig online.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0) 118-744025.

SPECIFICATIES:

* Regio: Zeeland
* Stad of Plaats: Sluis
* Type vervoer: Eigen vervoer
Direct aankopen?
Bezoek de website
  • actief sinds 11 april 2018
  • Hoogstraten Meer (Antwerpen)
  • ******44025
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.